Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY NIEKTÓRZY LUDZIE MAJA COŚ ODPYCHAJACEGO

Polecane posty

Gość gość

w sobie? bo do tej pory nie potrafię zrozumieć dlaczego moi koledzy ,czesto bardzo przecietny, mają często cakiem atarkcyjne dziewczyny, wieć chyba przyczyna nie leży w moim wyglądzie, nie wiem może to przez moją aspołeczność która kobiety chyba wyczuwają i w sumie jestem raczej nudziarzem ; to teżmoże być pwodem

Gość gość
Tak, to moze byc powodem. Najwazniejszy jest charakter, jesli jest przebojowy, masz poczucie humoru bedzie Ci latwiej. Osobom stroniacym od ludzi, spokojnym jest trudniej kogos znalezc.

Gość gość
ale to się czuje od pierwszego konataku z człwoiekiem? bo ja często spotykam nowe osoby i mam wrażenie że oni do razu ode mnie stronią; fakt jestem typem odluda i mam problemy z nawiązywaniem relacji ale tego chyba nie widać tak do razu

Gość gość
Niekoniecznie odludek może być odpychający. Odludek to może mieć problemy z nawiązywaniem relacji. Odpychające osoby najczęściej spotykałam właśnie wśród osób przebojowych. Masz autorze problem z nawiązywaniem relacji i w tym być może tkwi problem, najprawdopodobniej w twojej nieśmiałości...

Gość gość
12.51 Tak, to sie odrazu wyczuwa, w postawie sylwetki, spojrzeniu.

Gość gość
Chyba, ze jestes przecietny z charakteru wtedy nie, ale jesliktos jest odludkiem idzie wyczuc. Ale niektorzy potrafia to maskowac dlatego nie po wszystkich pewnie widac.