Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jakie Tanie meble? Koniec z IKEA.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam . Mam stare poniszczone meble pami臋j膮ce czasy PRL-u. Chcia艂bym was zapyta膰 jak膮 mark臋 mebli polecacie, do nie du偶ego pokoju , nie czarne. Teraz mam ciemno strasznie od mebli. Og贸lnie ku przestrodz臋 nie polecam IKEI poniewa偶 po kilkukrotnym u偶ywaniu komody rozlecia艂y si臋 zawiasy przesuwne. Meble te偶 maj膮 s艂abe. chyba ze drewniane. My艣艂a艂em te偶 nad AGATA meble, ale natrafi艂em na recenzje i dzi臋kuj***ardzo. Czy sa jeszcze jakies w miar臋 tanie meble. Potrzebuje przede wszytskim szafy do艣膰 du偶ej na ubrania. Aha i 艂贸偶ko te偶 jakie polecacie. 艁贸偶ko z ikei z niewygodnym materacem si臋 rozlecia艂o. Chyba moja przygoda z IKEA sie raz na dobre sko艅czy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tez nie lubie ikei

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja lubi臋 ike臋 :) mam mas臋 mebli , sprz臋t贸w kuchennych , zastawy sto艂owej , po艣cieli z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona . ale nie oczekiwa艂am 偶eby stolik za 49 z艂 trwa艂 ca艂e lata albo szafa za 399 z艂 " prze偶y艂a " dzieci艅stwo moich dzieci . a ikea ma meble zr贸偶nicowane , ta艅sze i dro偶sze i za to j膮 lubi臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie IKEA dzia艂a bez zarzutu (mam szafki kuchenne,kanap臋, komode, fotel, rega艂). Tanio mozesz kupic szafe uzywana, mozesz sobie ja pomalowac, jak chcesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz kupi艂am na raty sof臋 sk贸rzan膮 i naprawd臋 s艣 to raty 0 %:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Meble do spania z IKEi maj膮 opini臋 jednorazowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u kogo ? chyba u tych ,kt贸rzy si臋 spodziewali 偶e 艂贸偶ko za 99 z艂 zapisz膮 swoim nienarodzonym jeszcze dzieciom :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I to prawda, s膮 kiepskiej jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u kogo ? chyba u tych ,kt贸rzy si臋 spodziewali 偶e 艂贸偶ko za 99 z艂 zapisz膮 swoim nienarodzonym jeszcze dzieciom usmiech.gif X U normalnych u偶ytkownik贸w, a nie kurek- ekspertek z kafe :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u kogo ? chyba u tych ,kt贸rzy si臋 spodziewali 偶e 艂贸偶ko za 99 z艂 zapisz膮 swoim nienarodzonym jeszcze dzieciom usmiech.gif x Na pewno nie u specjalistek od meblo艣cianek z Radomia i Sosnowca :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kafe-kwoczka zawsze wie lepiej, nie przegadasz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nau偶ytkowa艂a si臋 przez lata ludwik贸w od Bodzia, to i do dykty przywyk艂a :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Albo tanie albo dobre.. te wszystkie brw agata meble to taki sam szmelc plyta plisniowa ! Za tanie pieniadze nie dostaniesz mebla z prawdziwego drewna..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak szukasz tanich mebli to GA艁A MEBLE - wyj膮tkowo 艂adne meble w takiej cenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 demino
Sam ostatnio szuka艂em tanich mebli trafi艂em na stron臋 makrodom.pl s膮 tanie w dodatku dobrze wykonane na pocz膮tku kupi艂em st贸艂 a teraz fajny rega艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneta1984
Ja polecam meble z https://www.wikimeble.pl Maj膮 konkurencyjne ceny i fajne systemy modu艂owe. Mam sof臋 i tak膮 nowoczesn膮 a'la meblo艣ciank臋 ich produkcji i jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem co wy robicie z tymi meblami. Co to za komoda z ikei? Ja mam dwa typy komod z ikei, jedne malm a drugie jakies juz obecnie wycofane. Przy moim intensywnym uzywaniu, trzaskaniu szufladami itp nadal wszystko trzyma sie kupy. Mam tez regaly, stol, krzesla. Moze trafilas na wadliwy egzemplarz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trzymcia
Ja zdecydowa艂am si臋 na zakup mebli na wymiar. U mnie w Tr贸jmie艣cie bardzo solidne i 艂adne szafy robi膮 Indeco Wybrze偶e. Mebli z tzw. sieci贸wek mia艂am ju偶 do艣膰, a dwa, nowe mieszkanie ma taki uk艂ad, 偶e szafa wn臋kowa pozwala zaoszcz臋dzi膰 sporo miejsca. Ceny w Indeco wybrze偶e s膮 te偶 bardzo okej http://www.indecowybrzeze.pl/. Za艂apa艂am si臋 na rabat minus 100 dla nowych klient贸w. Mo偶na wi臋c zainwestowa膰 w szaf臋 na wymiar, wcale nie musi by膰 ona taka droga. :)

Udost臋pnij ten post

Ja mam meble od stolarza amatora. poszukaj na og艂oszenia stolarz albo meble na zam贸wienie drewniane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lelka_43
Zobaczcie sobie ceny mebli w http://www.makrodom.pl/ , mo偶na kupi膰 meble za grosze, a jako艣膰 du偶o lepsza ni偶 te meble z sieci贸wek. Siec贸wki jak ikea maj膮 du偶e ceny bo inwestuj膮 sporo kasy w reklamy w tv itd i ludzie kupuj膮 tam du偶o bo ich znaja, a tak naprawd臋 lepsze meble mo偶na znale藕膰 taniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kama12x
Fakt kupowa艂am stolik kawowy w Makrodom.pl w sumie akurat by艂 na promocji tak偶e zap艂aci艂am za niego dos艂ownie grosze a trzyma si臋 do tej pory 艣wietnie

Udost臋pnij ten post

Zgadzam si臋. Nie zawsze to co popularne, to dobre. Ja staram si臋 kupowa膰 meble i akcesoria do domu z polecenia. Wtedy mam pewno艣膰, 偶e co艣 jest dobre. Gdyby kto艣 z was urz膮dza艂 sypialnie, b膮d藕 wybiera艂 materac do 艂贸偶ka to mog臋 poleci膰 sw贸j. Kupi艂am go tutaj http://materace-visco.pl . Uwierzcie mi na s艂owo, materac najwy偶szej jako艣ci! W 偶adnej sieci贸wce nie spotka艂am si臋 z tak dobrym materacem jak ten. Wcze艣niej nie s膮dzi艂am, 偶e odpowiednio dobrany materac ma a偶 taki wp艂yw na nasz sen...a jak si臋 okazuje, ma i to ogromny!

Udost臋pnij ten post

Mog臋 z czystym sumieniem poleci膰 firm臋 www.POLANOMEBLE.PL Meble s膮 naprawd臋 艣wietniej jako艣ci i do tego w rozs膮dnej cenie !聽

Udost臋pnij ten post