Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jania wzór do naśladowania pamięta ktoś?

Polecane posty

Gość gość

bo ja ją czasem wspominam :D podobnie jak inne nicki sprzed 10 lat :D, była jeszcze hinatka, magnolia, a mi kabel USB, itp.

Gość gość
O tak, Janię pamietam, czasami wymieniłam się z nią/nim [ bo ktoś tu powątpiewał, że Janina to kobieta :?-P] jakieś posty, była barwną postacią, kabel USB też mi mignął w jakichś tematach, taki bardzo grzeczny, kulturalny pan. Magnolia to chyba jakaś nastolatka tej hinatki nie kojarzę. Fajne były czasy zanim kafe nie spadła do poziomu kupy.

Gość gość
pamiętam janię

Gość gość
teraz to forum to jakieś jaja. Pamiętam jeszcze anioła i diabła w jednym, wcześniej pisał jako Jimena katolicka dziewczyna

Gość gość
a owieczkę boża pamiętacie? :D czasami zastanawiam się co się z nią stało, pewnie zamknęli biedaczkę w pokoju bez klamek..

Gość gość
magnoia, słowiczka, ike, Lusesita de Milagros Dolores, bimbałek, kamecha, ostra siostra, kant doopy, oblubienica, brzydula,gwarkowa frela i jej 'ekipełe', ...

Gość gość
pamięyam janię i owieczkę :) janię co miała brata samobójcę a dla syna przewidywała karierę księdza , leżała na wersalce i jadła snkersy

Gość gość
a Heloizę ktoś pamięta ?

Gość gość
kucharz co przypalił kaszę - odszedł po skandalu gdy zerwał z Iftar szukanie dziury w całym - literat, chyba mu płacili za pisanie tutaj zawsze szczery - wszystko wiedział najlepiej i kpił z kobiecych problemów ladaco - komik i alkoholik myrevin - degenerat i alkoholik, pisał z alkoholikami

Gość gość
A carrie bradshow? Kultura mam na drugie? Studzia Jeszcze pamiętam taką bogaczke co miala córkę i wrzucala tu foty, jaki nick? Zdesperowana żona domowa

Gość gość
ladaco to był kumpel freli jak dobrze pamiętam

Gość gość
Tak tak zawsze szczery i ladaco. Z moich czasów

Gość gość
Jeszcze pamiętam taką bogaczke co miala córkę i wrzucala tu foty, jaki nick? jennifer878?

Gość gość
ja tak sobie myślę i się przerażam bo ... znam te wszystki niki a to znaczy .....że ile lat tu zaglądam ?!

Gość gość
nie jesteś sama :D

Gość gość
Taaaak chyba Jennifer.

Gość gość
desznik, wkqrwiał chyba wszystkich

Gość gość
CarrieBradshaw, przerwa miedzy palcami, pozdrawiam środkowym palcem..

Gość gość
a kto was wnerwia teraz ?:)

Gość gość
pamiętem ,żę lubiłam posty dziewczyny która dużo podróżowała i to po takich do ść wgzotycznych krajach typu australia czy nowa zelezndia .a może nawet tam mieszkała, świetnie pisała .

Gość gość
kiedys fajnie było, były chociaz fajne prowokacje, teraz to padaka na forum, chory umysłowo namysłów i prawik...

Gość gość
no padaka, kasztanowa kuchnia, shatyn na taczkach oraz cała zgraja tych Przemków , Dragonów i innych debili

Gość gość
ja tu kiedys pisałam jako ta niedobra pupa.ale juz to prawie nie wchodze. pamiętam owieczkę, ciekawe co z nią, Jania to była inteligentna prowokacja jakies starszej chyba pani, Kabel USB tez b fajny i normalny, i dobrze kojarze Brzydulę.. A teraz to forum kompletnie rozjebane, nie rozumiem, czy tu nie ma moderatora?