Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza rocznica porażka czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

pierwsza rocznica związku mój facet rano poszedł do pracy i nie odzywal się cały dzień. wrócił dał mi kwiatki. czekoladki. składa zyczenia mówi zebym miała więcej poczucia wortości żebysmy się nie kłócili. itp. jest u nas jego kolega i powiedział przy mnie do niego ze rok ze mną wytrzymał...taki głupi żart z jego storny. to chyba nie ten moment zeby tak zaetowac. a ja na to wszystko odpwidzialam "żeby bylo lepiej" myślałam ze na rocznice mowi się sobie ze się bardzo kocha jest najwspanialsza osoba i nie wyobraża sobie bez siebie życia coś takiego. a nie z westchnieniem ze jakoś się przeszło. co myślicie? czy za bardzo przeżywam? powinnam mu to mowic?

Gość gość
a co uznałaś za porażkę? Że ma ciężkie poczucie humoru wśród kolegów?

Gość roselee
zyczenia twego faceta, zebys miala wiecej poczucia wlasnej wartosci byly jak najbardziej adekwatne i trafione w dziesiatke ;) dal ci kwiatki i czekoladki, to milo z jego strony, zart kolegi pomin. nie staraj sie dostosowac rzeczywistosci do jakis wyobrazen z romansidel. jesli chlopak jest dla ciebie mily, uprzejmy, nie czepia sie i cie szanuje, to ciesz sie zyciem i ugruntowuj glebie waszych uczuc i przyjazni :)

Gość gość
A jakiej rocznicy oczekiwałaś? I czemu nie porozmawiałaś z mężem jak chciałaś ją spędzić?

Gość gość
Mi w pierwsza rocznice oświadczył sie. Kochalismy jak wariaty ;)