Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet starszy o kilkanaście lat czy moze mnie

Polecane posty

Gość gość

szczerze pokochać? czy widzi we mnie tylko mlode cialo?

Gość gość
zalezy od faceta

Gość roselee
zalezy, na czym polega wasza znajomosc. jesli na przyjazni i porozumieniu intelektualnym, to oczywiscie, ze moze cie kochac, zreszta co ma do tego wiek? jesli zas spotykacie sie dla flirtu i seksu, to byc moze widzi w tobie tylko cialo. no i oczywiscie - zalezy od faceta i od ciebie.

Gość gość
na razie spotykamy sie ot tak ale zaczynam o nim myslec powaznie

Gość gość
Kilkanaście czyli ile? Trupek?

Gość gość
trupek?

Gość gość
trupek?

Gość gość
Może mu się podobać twoje ciało ale jeśli cię pokocha to za to jaką jesteś osobą.

Gość gość
ale skąd wiedzieć czy mnie kocha?

Gość gość
Przede wszystkim będzie chciał twojego dobra. Będzie cię chronił, stawał w twojej obronie, troszczył się o ciebie, pomagał ci. Będzie dbał o to byś była uśmiechnięta. Z chęcią będzie robił ci niespodzianki. Mimo częstych spotkań będzie mu mało twojego towarzystwa. Odezwie się w nim zazdrość kiedy inny mężczyzna będzie kręcił się koło ciebie.

Gość gość
Znam przypadek że mężczyzna jest starszy od kobiety chyba ze 25 lat! Żyją normalnie,na początku dla otoczenia to był szok,ale potem ucichło.Dodam że ona ma zę swoim poprzednim dwójkę dzieci,ale ją bił,nie lubił pracować i ogólnie był kawał drania.Ona jest zadowolona i mówi że lepiej trafić nie mogła i nie żałuje

Gość gość
9:28 a on kulawy jakiś, nie znalazł takiej bez dzieci? :-P

Gość gość
dziś a co jeśli to tylko tani chwyt by mnie do łóżka zaciągnąć?

Gość gość
on był rozwiedziony,też ma dzieci dorosłe już teraz.Na tyle nie znam jego i nie wiem dlaczego się rozstał z żoną,ale wiem ze ona mieszka za granicą.

Gość gość
Myślę ze jak ktoś jest dorosły(czyt.dojrzały),to wie co robi i co się z tym wiąze jak idzie z kimś do łozka :D

Gość gość
Nie rozumiesz chyba o co mi chodzi, skąd mam mieć pewność ze nie chce mnie TYLKO do łóżka, czy traktuje mnie poważnie?

Gość gość
Powiedz mu, że seks tylko po ślubie i zobacz po pół roku, czy dalej się stara czy mu też przeszło.

Gość gość
wazne, czy ty z nim chcesz isc do lozka, a z tego co piszesz, to nie chcesz. nie traktuj lozka jako jakiegos towaru przetargowego, tylko swoja wlasna przyjemnosc. chcesz, albo nie chcesz.

Gość gość
Ja chcę przede wszystkim związku opartego na prawdziwym uczuciu. Oczywiście że chciałabym się z nim kochać ale mam wątpliwości czy po prostu nie chce mnie wykorzystać i zostawic bo czy traktuje taką znajomość poważnie? Czy mężczyzna kilkanaście lat starszy może chcieć takiego związku z dziewczyną tyle lat młodszą?

Gość gość
Chcieć na pewno chce, nawet zapewne o tym marzy. Tylko czy w to wierzy? Czy nie boi się, że go i tak kiedyś zostawisz dla młodszego? Że może być mało atrakcyjny dla Ciebie, że może nie sprostać twoim wymaganiom w łóżku. Że jego i twoi znajomi i rodzina mogą nie zaakceptować waszego związku. Takie mogą być obawy starszych facetów, wstrzymujące ich. Choć kilkanaście lat to jeszcze nie tak dużo. Bywają związki gdzie jest różnica 20 albo i 30 lat. No ale tacy co chcą sobie tylko pomacac młode ciałko też się zdarzają, więc lepiej za szybko do łóżka mu nie wskakiwac :P

Gość gość
nie daj sie mu wykorzystac. ty go wykorzystaj seksualnie dla wlasnej przyjemnosci. a potem albo sie rozwinie milosc, albo nie, ale to ty jego wykorzystaj, a nie ze on ciebie. oczywiscie, ze moze mu na tobie zalezec i cie kochac, ale nie wiem dlaczego ty nie znasz jego mysli, jego charakteru.

Gość gość
jak trafiłaś na dobrego człowieka to byc moze cie kocha ale jesli na chvja to wpsolczuje

Gość gość
Hej, nadal nie wiem co sadzić o naszej relacji. Mam wrażenie że gra ze mną w kotka i myszkę, raz się przybliża a raz oddala. co o tym myśleć?