Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet bez znajomych

Polecane posty

Gość gość

związałybyście się z facetem po 30, który nie ma znajomych, w ogóle nie prowadzi życia towarzyskiego?

Gość gość
Lepiej być samemu niż z byle kim.Ci znajomi to często najwięksi wrogowie,jak ci się dobrze powodzi to ci zazdroszczą,jak zle to się naśmiewają. To towarzystwo do czego ci potrzebne,lubisz potankować?

Gość gość
niestety, nie rozumiem pytania.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Nikt nie ma żadnego obowiązku posiadania znajomych. Może się na kimś zawiódł, może jest domatorem, może ma jakieś hobby które wypełnia mu czas, może głupota ludzka powoduje że woli nie mieć z nią styczności.

Gość gość
22.04 zgadzam się, a może lubi być sam? Co nie znaczy ze nie potrzebuje kochać i być kochanym i mieszkać z kochana i kochająca osoba. Tak mam.

Gość gość
22:07: jesteś facetem?

Gość gość
22.10 nie

Gość gość
mój narzeczony nie ma znajomych, ja zresztą też nie :D nie uważam żebyśmy byli gorsi z tego powodu, dobrze nam razem i to nam wystarcza

Gość gość
to źle, że nie macie znajomych, bo albo jesteście nudni jak flaki z olejem, nie macie pasji w życiu. Ciekawe osoby zawsze przyciągają inne ciekawe osoby. Życie towarzyskie to nie tylko picie, jak niektórzy tu sugerują. Jeżeli ktoś ma takie wyobrażenie o życiu towarzyskim, to widocznie w takim środowisku się obraca.

Gość gość
A czy to ważne. ... W tym wieku niema się znajomych,tylko dzieci i babę

Gość gość
Dokladnie. Oprocz picia jest jeszcze obrabianie doopy kazdemu kogo nie ma w poblizu bueheheh ja zakonczylem moje znajomosci i zycie stalo sie przepiekne bez tego syfu

Gość gość
Do pasji potrzebni znajomi? Co za debilizm. Do sluchania muzyki potrzebni znajomi? Albo do ogladania filmow? To sie robi o wiele lepiej samemu.

Gość gość
a po co komu tacy znajomi co albo się wyśmiewają albo zazdroszczą ? :o

Gość gość
gość dziś nie jesteśmy nudni, w swoim towarzystwie nigdy się nie nudzimy :) A pasję mam,a nawet dwie: ogrodnictwo i płyty winylowe, ale nie sądze że posiadanie znajomych bądź ich brak miało jakiś związek z pasjami. Po prostu uwielbiam być w domu, ewentualnie spacerować we dwoje nic więcej mi nie potrzeba

Gość gość
Kazdy ma jakichś znajomych,jedni się spotykają często,a inni żadko,lub prawie wcale.Ale nie ma takich co nikogo nie znają. ..chyba ze kuwna na Alasce w leśnej dziczy.To jest wiek poukladany.wystarczy jedna osoba do szczęścia . Choć nie wyobrażam sobie życia bez ludzi z którymi jest mi wesoło, dobrze i są życzliwi

Gość gość
W tym wieku niema się znajomych,tylko dzieci i babę to zdanie to kwintesencja polskości. Zresztą jak się poczyta wypowiedzi w tym temacie, to ma się ochotę wyjechać z tego kraju. Polak polaka najchętniej by zabił.

Gość gość
gość dziś ale tutaj znajomi to są w sensie że się z kimś spotykasz itd, a nie że kogoś znasz w ogóle, bo wiadomo że w pracy masz "znajomych" ale to nie znaczy że po pracy utrzymujesz z nimi kontakt

Gość gość
To jest wiek poukladany. możesz wyjaśnić, bo nie bardzo rozumiem.

Wiem że żaden facet sie ze mną nie zwiaze wlasnie z tego powodu. Więc dlaczego wzrod zwlaszcza heterykow mialoby byc tak, ze samotnosc jest czyms przyciagającym jak magnes? Nie.