Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektóre osoby są tak dwulicowe że jak się pytają co słychać to aż niedobrze się

Polecane posty

Gość gość

robi :o

Ale o co ci chodzi:D? To takie standardowe pytanie na całym swiecie. Mówisz, ze swietnie i idziesz dalej:P

Gość gość
Dlatego lepiej die nie pytać i mijac szerokim łukiem

Gość gość
a dobrze. Nie narzekam. troche brakuje mi seksu ale to mnie pcha w objecia śmierci. może chociaż ją wyrooocham

Gość gość
No bo albo się szczerze pytasz albo udaje że cię to interesuje albo masz w tym jakiś interes to lepiej wcale nie pytaj

Po takiej odpowiedzi to sądzę, ze juz nigdy cię o to nie zapyta, więc masz ją z glowy:D Poza tym sam sobie przeczysz, bo wyrażnie widać tu narzekanie:D

Gość gość
"albo masz jakiś interes w tym że cie to interesuje" xxxx zastanawia mnie w tym kontekście znaczenie słowa "interes"

Gość gość_poprawny97
Przemyśl dobrze co odpowiesz na to pytanie, żeby nie dać podstaw do wniknięcia tej osoby w twoją prywatność i do zaczęcia plotkowania na twój temat za twoimi plecami. W dziesiejszych czasach trzeba być ostrożnym w tym co się wyznaje drugiemu człowiekowi. Broń Boże pisać o jakichkolwiek negatywach.

Gość gość
"wyraźnie widać tu narzekanie" xxx sory . przeklęty rozporek

Gość gość
plotkowanie moze być pozyteczne. szczególnie jak sie narzeka na zmyslone krzywdy albo na kogoś każdy to robi ameryki nie odkryłem w druga strone dxziała to podobnie

Ktos ci kaze z takimi osobami sie zadawac? Ja odwrocilem sie juz od takich i wiedzą ze nie chce miec wiecej z nimi do czynienia. To takie trudne?