Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka sktytykowala imie ktore dam corce

Polecane posty

Gość gość
Imię hujowe, jak dla babci, ale ostatnio sporo małych Heli więc się nie wyroznisz. Po za tym kazdy ma swój gust. To twoje dziecko nazwij je jak chcesz o ile to nie Dżesika.

Gość gość
Nie musi sie wszystkim podobac, ale to normalne, ladne imie, slodko brzmi ze zdrobnieniem u malej dziewczynki, a kuzynka zachowala sie po chamsku.Nie zmieniaj decyzji, ona cie nie lubi albo jest wredna pipa ktora musi dosrac bez powodu.ja bym moze byla odradzala kolezance Alana jakby spytala o zdanie, ale bez chamstwa i zlosliwosci

Gość gość
dlatego ja nie mówię jak damy dziecku na imie, bo potem słucham komentarzy, a KAZDY ma coś do powiedzenia na temat imienia mojego dziecka :-/ albo głupie miny. a wybrałam zwykłe imię, ani nie staroświeckie, ani patologiczne.

Gość gość
Ludzie ale macie problemy zarówno maja jak i jessica mogą być cudownymi osobami. To nie imie lecz charakter się liczy. Polska jest pełna uprzedzeń. Jak tylko różnisz się minimalnie od stada zaraz jesteś zaatakowany. Nie ma tu miejsca na jakakolwiek indywidualność

Mi się podoba to imię - tak jak sporej części osób wypowiadających się pod tematem. Niektórym się nie podoba. I tak będzie zawsze, więc ważne żebyś ty była zadowolona. A to że jedni potrafią wyrazić swoje zdanie taktownie, a inni nie, to już zupełnie inna sprawa.