Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fever 01

Nie mogę zrozumiec...Dlaczego facet zostawił z dnia na dzień?

Polecane posty

Gość gość
Dodam też, że dość szybko trafiliśmy do łóżka Xxx Nikt nie chce szmaty na dluzej! Natury nie zmienimy!

Gość gość
Wlasnie, ktora normalna kobieta pojdzie szybko z facetem do lozka?! Chyba jakas desperatka, albo puszczalska. Facet i owszem, chetnie sie z nia przespi, ale potem ma taka gdzies! Pojdzie szukac porzadniejszej, natrudzi sie wiecej to fakt, ale za to ma potem kobiete a nie jakas zalosna imitacje

Gość gość
Oczywiście nie przyznając się przyszłej partnerce że z wielką chęcią korzystał z usług tej puszczalskiej bo przecież ta porządna na puszczalskiego spojrzeć by nie chciała :D

Gość gość
Wlasnie :P to taki tylko wybryk, umilenie czasu, wyskok i nawet tego nie zapamieta :P poza tym autorka pisala o "gonieniu kroliczka"... hahaha, jakie gonienie kroliczka? Przeciez on nie musial nikogo gonic, mial od razu prawie ze te dziewczyne ;) takze nie spocil sie zbytnio

Gość gość
To, że po tak krótkiej znajomości z Tobą mówił Ci, że ma poważne plany w stosunku do Ciebie, od początku wydawałoby mi się podejrzane. Po prostu chciał wzbudzić tym Twoje zaufanie i zaciągnąć Cię do łóżka. Normalni ludzie snują wspólną przyszłość, gdy dłużej i lepiej się znają. Dodam jeszcze, żebyś nie wierzyła tak bardzo temu, co ludzie mówią, bo jak sama widzisz u niego nie poszło to w parze z czynami. Liczy się głównie to, jak się zachowują. Nie przywiązuj zbytniej wagi do ludzkich słów i to nie tylko w kwestiach związku, ale w każdej sprawie.

Gość gość
Kobieta na poczatku musi byc troszke niedostepna i tajemnicza. Ktora przy zdrowych zmyslach wierzy facetowi po dwoch miesiacach znajomosci, kiedy mowi o wspolnych planach? O zgrozo :O kobiety, czemu wy sie tak nie szanujecie? :O potem placzecie, ze sie przestal odzywac... no jasne, dostal po miesiacu to, co porzadna dalaby mu duzo pozniej, wiec idzie szukac dalej, to nie jest zadna wyzsza matematyka.

Gość gość
Faceci sie zabawił, to co. Najbardziej mnie rozśmieszyły te jego wykręty - ze wysiadł z autobusu, bo siostra zapomniała dac mamie klucze, czy jakos tak (wtf?), a potem rzekome ważne dokumenty mu nie pozwoliły wsiąść w kolejny, następnego dnia nie przyjechał, bo nie zdążył...taaa, sraly muchy bedzie wiosna;) dziewczyno, jest Ci przykro i to zrozumiałe, ale nie ma co dorabiać ideologii i sie zastanawiać dlaczego. To fiut, jak kazdy inny. Chciał zbajerowac i zbajerowal. A te ogłoszenie od prostytuek - nie dla beki to miał w zakładkach, a dlatego, ze korzysta z ich usług. Na przyszłośc - najlepiej poznaj kogos obok siebie, poznajcie sie, niech on zabiega, niech bedzie to klarowne i jasne od początku. Związki na odległość nie istnieją, to nie związek. I ja, jak inna osoba tu pisała, w wierność facetow będących gdzies indziej nie wierze.

Gość gość
Facet staje sie wykorzystujacym draniem tylko wtedy, kiedy kobieta mu na to pozwoli. NIE MA INNEJ MOZLIWOSCI, kropka!

Gość gość
Ale co sobie pociupciał to jego. W poprzednim życiu pewnie był wyciupciowywany jako słiti blondie i teraz role się odwróciły.

Gość gość
No, nikt mu juz tego nie odbierze :cool: moze odfajkowac kolejna, skubany :cool:

Gość gość
No, nikt mu juz tego nie odbierze :classic_cool: moze odfajkowac kolejna, skubany :classic_cool: :D

Gość gość
to ten co zbajerowal laske mowiac ze chce slub dzieci i domek z ogrodkiem?;)

Gość gość
Nie, nie ten, ale gral tak samo :D mial tego samego "asa w rekawie" :D

Gość gość
Nie patrz na słowa faceta a na czyny , mnie bajerowal 3 lata , pięknie i dużo mówił obiecywał złote góry a nie dał prawie nic z obietnic ;) patrz na CZYNY a nie słowa , ps za szybko poszłaś do łóżka , takich się nie szanuje

Gość gość
gość dziś Po dwóch miesiącach faceci nie chcą deklaracji ale seksu już nie odmówia bo przecież kota w worze się nie bierze smiech.gif jak ja was uwielbiam Xxx Zasade z kotem worku wprowadzily kobiety ale, ze roochacze korzystaja na tym lepiej to sa wtedy oburzone ale jak to im pasuje to jest to ok.

Gość gość
Pamiętaj omijaj facetów którzy duzo obiecują ;) dobrze ci radzę , zawsze się sprawdza

Gość gość
Problem z wami kobietami jest taki, ze mowicie, ze chcecie porzadnych a takich wyzywacie bo nie.bzykaja co popadnie i nie chodza na prostytutki a potem wybieracie dupka, roochacza a potem macie.zal do wszystkich tylko nie do siebie a najbaardziej dostaje sie tym nie zwiazanym z tym np. prawiczkom.

Gość gość
Gosciu z 22:56 czy ty jestes normalny? Kto wyzywa faceta dlatego, ze nie roocha tego, co popadnie?chyba jakas patologia! Ja poznaje roochacza i kombinatora na odleglosc, roochacza latwiej poznac bo to najczesciej prostak jakis, dla ktorego licza sie tylko kluby, panienki, picie i seks. Jak sie bywa w takim "towarzystwie", to sie nim przesiaka, ja od takiej patoli sie trzymam z daleka, to polglowki. Mi imponuja faceci, ktorzy maja badz to baaaardzo maly "przebieg", badz nie maja go wcale, inna sprawa, ze takiego dzisiaj ze swieca szukac.