Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dana00

Co robić?

Polecane posty

Gość Dana00

Witam wszystkich. Mam problem z mężem. Jesteśmy po ślubie 17 lat a od 10 nie współżyjemy. Mąż jest impotentem. Przez lata nadużywał alkoholu i tetaz takie efekty. Aktualnie nie pije ale problem pozostał. Mąż nie wykazuje żadnego zainteresowania moją osobą. Jestem atrakcyjną kobietą, szczupłą, zadbaną ale czuję sie niepotrzebna, brzydka i bezwartościowa. Jestem w dołku psychicznym. Niedawno mi powiedział, że ożenił się ze mną bo tak jakoś wyszło, że jak nie ja to byłaby inna i że mnie nie kocha ale lubi i tyle. Ja kochałam i kocham Go ale coraz trudniej mi żyć w tym związku. Mąż kłóci się i robi awantury z byle powodu np.moja kurtka powieszona obok Jego. Przy każdej awanturze krzyczy, że on nie nie trzyma mnie i mogę sie wynosić a jak próbuje z nim rozmawiać na ten temat to mówi, że on robi wszystko dla nas ( mamy córkę). Zresztą każda próba rozmowy na jakikolwiek temat kończy się awanturą z Jego strony i słowami " koniec dyskusji". On twierdzi, że nic nie musi wkładać w ten związek bo nie będzie udawał a jak mi nie pasuje to droga wolna. Mówi tak bo wie, że nie mam gdzie pójść. Nie wiem co robić, chyba zwariuję bo oprócz życia osobistego , reszta sie też posypała. Zamknęła się firma w ktorej pracowałam, muszę szukać nowej pracy a do tego moja mama jest chora na raka i ogarniam dwa domy. Mąż tego nie jest w stanie zrozumieć dlaczego poświęcam sie dla mamy.Dobrze, że zrzuciłam to z siebie, bo psychicznie jestem wykończona.

Gość mala miii
Może idzicie do seksulooga? jaas terpaia? mysle ze przytłacza go ten fakt. Impotencja....ze wie ze nie jest 100% facetem. Czuje sie na pewno gorszy....no chyba ze jest agresywny po alkoholu?

Gość Dana00
Próbowałam rozmawiać z mężem żeby pójść na terapię lub do seksuologa ale bez rezultatu. Każda rozmowa kończy sie awanturą. A agresywny jest ogółem teraz jak kilka lat nie pije, jest nie do życia. Ciężko pod jednym dachem razem żyć. ..

Gość gość
IQMAN TO , bardzo dobry środek . Poprawia libido wzmacnia erekcję , działa łagodnie ale stanowczo.Męzczyzna znacznie dłuzej po czymś takim może się wykazac . Warto spróbować.

Gość gość
Stosowąłam IQman gdy miałem problemy z erekcją, środek okazał się bardzo skuteczny, a od czasu gdy go zacząłem brać to problemy znikły, teraz mogę się kochac bez obaw

Gość gość
Ja stosowałem iqman i jak najbardziej estem zadowlony, w końcu udało mi się znacząco poprawić erekcję, z czym od prawie roku miałem problem

Gość gość
Ja długo zastanawiałem się jaki środke wybrać, tak aby było i skutecznie i efekt że tak napisze stały.Zdecydowałem się na zastosowanie IQman i dzisiaj wiem, że było to dla mnie najlepsze rozwiązanie

Gość gość
ma poważnie uszkodzone płaty czołowe mózgu i klasyczny przykład encefalopatii alkoholowej objawiającej się agresywnym zachowaniem, stępieniem uczuciowym, brakiem zainteresowania rodziną - nie tylko seksem i wieloma innymi sytuacjami. Na dodatek pewnie masz syndrom współuzależnienia. Moim zdaniem problem dotyczy nie tylko seksu ale z tego, co piszesz całokształtu relacji. On nawet jeśli przestał pić wymaga leczenia u psychiatry ew. neurologa. Spustoszenie jest tak duże, że powinien być leczony farmakologicznie i być może w ośrodku uzależnień psychoterapią i spotkaniami w grupach AA. Moim zdaniem również powinnaś zgłosić się do psychoterapeuty zajmującego się terapią rodzinną z doświadczeniem nad leczeniem rodzin alkoholików (tacy są). I na koniec gdy posiądziesz odpowiednią wiedzę i zobaczysz (jeśli mąż zgodzi się na leczenie) które następstwa jego choroby alkoholowej dają się poprawić leczeniem a które są trwałe nie do odwrócenia podejmij decyzję czy z nim dalej być czy się rozstać. Obawiam się że charakteropatii może nie dać się już wyleczyć a zatem zainteresowanie seksem i czułością do Ciebie może nie powrócić.

Gość gość
Widzę, że piszecie tu również o tabletkach iqman. Sam też je brałem i uważam, że jest to jeden z najlepszych środków jakie można obecnie zastosować w celu poprawienia erekcji

Gość gość
Ja stosuję na poprawę potencji, w ogóle na poprawę tych spraw, IQMAN. Ja przyznaję, że dopóki nie powiedział mi o nich znajomy, nie znałem. A żałuję, bo są lepszye od wszystkiego co stosowałem do tej pory, jest zupełnie naturalny i w końcu po zażyciu nie boli mnie głowa.

Gość gość
Każdy w tych czasach może mieć problemy z potencją.Ale jak już się zdarzy to bardzo dobrym rozwiązaniem jest zastosowanie tabletek IQMAN.Moim zdaniem pomagają bardzo szybko.