Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagadać do prostytutki, że chce znią uprawiac sex?

Polecane posty

Gość gość

Jak jej to powiedzieć żeby zrozumiała o co chodzi ale tak żeby jej nie urazić?

Gość gość
Ona od tego jest. To jej praca , więc ją nie obrazisz jak potraktujesz jak towar w sklepie.

Gość gość
Ile za loda? Ile za klasykę i ile dopłaty za anal. To pierwsze co zagadujesz. Chyba że masz specjalne życzenia to spytaj czy to robi i za ile, jak nie robi to da namiar na koleżankę

Gość gość
mówisz wprost czego oczekujesz. Zazwyczaj przyjęły się specyficzne określenia na takie usługi. Np. mówisz, że chcesz francuza bez gumki następnie klasyk w zabezpieczeniu oraz piss na brzuch w twoim kierunku - oznacza to, że chcesz najpierw seks oralny bez kondoma następnie klasyczny stosunek dopochwowy w prezerwatywie a na końcu chcesz nasiusiać jej na brzuch. Zobacz zresztą sam na roksie - prostytutki za pomocą takich określeń podają zakres usług jaki świadczą i zazwyczaj to czy mieści się to w standardzie czy potrzebna jest dopłata

Gość gość
a jakie ceny bo ja bym malzonkowi chciala ów cennik pokazac :P

Gość gość
Ale ja mam wrażenie, że jak zapytam ile za francuza bez gumki to ona mnie trześnie w pysk:(

Gość gość
zobacz w roksie tam masz cenniki. W różnych miastach różnie ale mniej więcej 200 zł "full service" za godzinę. W "full service" wchodzą zazwyczaj pieszczoty, (możliwość dotykania, dotykanie i masaż ręczny) oral bez gumki (czasami z połykiem) i klasyk w zabezpieczeniu. Inne rzeczy jak wytrysk na twarz, anal czy pissing to zazwyczaj usługi dodatkowe ale niektóre panie robią to w cenie, niektóre w ogóle tego nie robią a niektóre robią za dopłatą. Wytrysk na ciało poza twarzą i szyją zazwyczaj wchodzi w standard

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
a gdzie mozna by sie zapoznac z narzeczonym który chodzi do prostytutek ? bo jabym chentnie sie zapoznała bo to i doswiadczenie taki ma i szlify erotyczne i wygadany jest i zapytac o cenie umi to i w sklepie na zakupy moze chodzic to gdzie take są facetty

Gość gość
Najpierw zapytaj gdzie przyjmuje najbliższy psychiatra. Od tego musisz zacząć.