Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to tylko przypadek?

Polecane posty

Gość gość

Historia dość banalna. Poznaliśmy się w pracy. Z czasem coraz więcej rozmawialiśmy, przebywaliśmy razem. Z czasem zaczęły się plotki, dlatego ona postanowiła stopniowo ograniczać kontakt, bo później mi powiedziała, że ma chłopaka. Z czasem jej zachowanie (olewanie mnie) zaczęło mnie denerwować. Wczoraj w rozmowie telefonicznej zarządałem całkowitego zerwania kontaktu (choć razem pracujemy)w miarę możliwości. Dziś jak na złość widzieliśmy się z 6 razy ale nawet cześć sobie nie powiedzieliśmy. Nawet dyrektor nas wezwał do siebie w tym samym czasie. W końcu spotkaliśmy się na schodach (na zakręcie) ona szła do góry ja na dół. Chcąc nie chcąc nasz wzrok się spotkał, było to "przeciągnięte" spojrzenie i zaraz potem..... Jak się nie potknie, upadła na ręce i wypuściła papiery. Szybko je pozbierała, że nawet nie zdąrzyłem zareagować i jej pomóc. Widać, że było jej głupio. Jak myślicie, to tylko przypadek, czy to moja obecność spowodowała, że się zapatrzyła i upadła?

Gość gość
Po prostu się zapatrzyła i bach.

Gość gość
Nogi jej się zatrzesly i się potknela, tak na nią działasz ale co z tego jak wyszedł z ciebie zwykły d**ek a tego nie przelknie choćby chciała

Gość gość
21:22 dlaczego wyszedł ze mnie d**ek?

Gość gość
Nie jesteś jej obojętny. Dłuższy kontakt wzrokowy o czymś świadczy.

Gość gość
Musiało jej być strasznie glupio, bo skoro ma chłopaka, to kryła się z tym że odgrywasz coraz większą rolę w jej życiu. A teraz trochę się odsłoniła a ty się o tym dowiedziała. Gdy kiedyś porozmawiacie a zrobicie to wcześniej czy później i jej o tym przypomnisz, to i tak zaprzeczy, że to tylko zbieg okoliczności.

Gość gość
Nie przypadek

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie.

Gość gość
Patrząc okiem kobiety. Gdybym ja się wywróciła, to znaczy ten facet obok którego przechodziłam nie jest mi obojętny.