Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ciąży chodzicie na te wszystkie URODZINKI, IMIENINKI i inne imprezy ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 7 miesiącu i nie chce mi się ruszać z domu a tu ciągle jakieś urodzinki dzieciaków w rodzinie, jakieś imieniny wujka zenka, odwiedzinki teściów itd. itd. Mam ochotę leżeć w domu w dresie a tu trzeba się zmuszać i brać w tym udział. Teraz znowu szykują się urodzinki malucha u znajomych :-(

Gość gość
Tylko ja jestem taka aspołeczna?

Gość gość
Kochana tez jestem w 7 miesiacu. Doskonale Cie rozumiem. Ja tez nie mam ochoty na takie zabawy. Miesiac temu mialam swoj slub (cywilek) i o 22 spac mi sie chcialo xd ale jakby byly teraz urodzinki kogos to bym nie poszla. Nie mam ochoty, jestem w ciazy i kazdy powinien to zrozumieć. Mozna zadzwonic, zlozyc zyczenia i ladnie sie wykręcić :P

Gość gość
Tak wiem że można się wykręcić ale głupio tak puszczać wszędzie męża samego :-/ Tyle tych okazji w ciągu roku, wymęczą człowieka nawet tego który w ciąży nie jest :) , a co dopiero w naszym stanie.

Gość gość
to jak byłaś w 7 miesiącu ciąży to mogłaś nie robić wesela, byś poszła spać z kurami o 20.

Gość gość
Akurat to kiedy robie swoje wesele to moja sprawa ! Poza tym nie narzekam. Bylo cudownie. Ale wiadomo jak to jest jak kazdy wypije , chula na parkiecie a ja nie moge. Zreszta co ja sie bede tlumaczyc.

Gość gość
No taka nasza polska tradycja ze wszystko sie obchodzi ;) masz racje, wszedzie.nie wypada wysylac meza samego, wiec po prostu nie siedz za dlugo i sie nie przemeczaj bo to nie ma sensu. Dziecko i twoje sopoczucie jest najwazniejsze :)

Gość gość
Podziwiam że miałaś siłę na wesele w 7 miesiącu :-) Ja to mam ochotę chodzić cały dzień w dresie i leżeć w łóżku :-D Zmuszam się do tych wyjść bo żal mi żeby mój mąż sam się męczył na tych imprezach. Oprócz imprez ciągle teściowie się o nas upominają a jak nie teściowie to moi rodzice i tak ciagle jesteśmy w ruchu. Rzadko kiedy mamy taki weekend ze spedzamy go w domu.

Gość gość
Po co wesele jak i tak zyliscie jak maz i zona bez slubu, a wiec zaczeliscie od starania o dzidzie.naciskal ktos?