Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle trafiam albo na chamow albo na takich co mnie olewaja

Polecane posty

Gość gość

Juz jestem zalamana, nie wiem co jest ze mna nie tak :O Teraz facet w zwiazku mnie olewa, wczesniejszy byl chamem, w klotniach mnie wyzywał... Moje poczucie wartosci spada do zera ,albo jeszcze niżej przez takie sytuacje, bo gdybym byla fajna dziewczyna, to by mnie tak nie traktowali prawda? :(

Gość gość
Zmień towarzystwo

Gość gość
Tylko, ze oni sa z roznych srodowisk, nawet sie nie znali... teoretycznie faceci na poziomie tzn. wykształceni z niezłą pracą

Gość gość
To poszukaj chłopaka w bibliotece

Gość gość
Nie, nie koniecznie :) Pytanie: po co tkwisz w tym zwiazku? Daj sobie czas i pobadz singielka przez jakis czas, nawet rok lub wiecej doksztalcaj sie, podrozu i przede wszystkim nie wchodz w zwiazek z byle kim. Jesli mnie by ktos zle traktowal podziekowalabym takiej osobie. Musisz wyznaczac jasno granice, bo jesli ty sie nie bedziesz szanowac inni tez nie beda. :)

Gość gość
Wyobraź sobie że w takich sytuacjach wartość kobiety powinna dosięgnąć zenitu :) im bardziej mnie ktoś gnoi tym bardziej czuję że jestem warta więcej niż bym podejrzewala :)

Gość gość
A wspolzyjecie? Bo moze chca tylko darmowego seksu, zakoncz to lepiej. Poczekaj na kogos wartosciowego.

Gość gość
Sama poszukaj takiego, jaki ci będzie pasował i po sprawie.

Gość gość
10.17 - co to jest ten darmowy seks? Ty uprawiasz go za pieniądze, jesteś prostytutką?

Gość gość
tak współzyjemy, ale w dluzszym zwiazku to raczej normalne.. 10:18- chciałabym żeby to było takie proste :( A jak dotąd nie jest. Może tak jak ktos napisał wyżej nie wyznaczam granic, czy sama już nie wiem. Ale przez te nieudane zwiazki czuje sie malo warta czasami.

Gość gość
Sama ich wybierasz. Masz to na co sie godzisz!

Gość gość
10.19 Nie, ale facet ktoremu zalezy tak sie nia zachowuje. Czasem faceci sa w zwiazkach, az im sie trafi ,,lepsza opcja´´ a dziewczyne przetrzymuja, bo moga z nia wspolzyc kiedy zechca. Takie mam wrazenie. Pogadaj z nim i teraz ty go troche polewaj, jak to nic nie da olej typka.

Gość gość
Bo budujesz poczucie wartosci na facecie. To blad. Najpierw musisz pokochac siebie. Kobieta ktora sie ceni i kocha sama siebie nie daje sie tak traktowac i konczy taki zwiazek.

Gość gość
A to dziewczynom seks nie sprawia przyjemności, to jakaś kara jest?

Gość gość
Masz problem z rozumowaniem? Darmowy seks czyli taki ze jesteś z kimś tylko dlatego że nie musisz strugac jarzebia gdy chcesz wsadzić fiuta w babe a i tak rozmyślasz w tym czasie o lepszej opcji. Teraz kapujesz?

Gość gość
Mnie sprawiał radość z tym który mnie olał. Ale teraz choćby stawał na głowie (chociaż nie podejrzewam go o to) to nawet nie spojrzę w jego stronę bo i po co? Po ulicach chodzą takich tysiące a on miał być wyjątkowy.

Gość gość
10.29 - no fajnie, ale w dalszym ciągu pozostaje pytanie, czy kobieta w takim związku też nie czerpie wiele przyjemności z seksu, czyli że ten seks nie jest "darmowy", bo obie strony z niego czerpią przyjemność. Nie ma tu biorcy i dawcy. Kapujesz?

Gość gość
Ciapulku pociesz się tym, że robaczek cie chce, ona aż piszczy za tobą;) nie musi cie chcieć jakaś fajna laska,:p nie każda leci na kasę i wątpliwa twa sławę:p, poza tym twój fetysz to grube kobiety a fajne laski lubią mężczyzn o ciele Apolla, sam rozumiesz ze nie wpisujesz się w ich target:p

Gość gość
No to fajnie, czyli wcale im sie nie podobalam tylko czekali na kogos lepszego ? :( Wlasnie dlatego czuje teraz straszne kompleksy... Nie wiem, niby na ulicy sie ogladaja za mna, niby ludzie mowia, ze fajna ze mnie dziewczyna i mnie lubią, a tu mi sie takie cos ciagle przytrafia

Gość gość
Sądzę że wiele kobiet w takich związkach d******py bo się boi że faceta straci. Tyle. To nie kobiety wiążą się tylko dlatego żeby mieć seks na wyciągnięcie ręki.

Gość gość
10.35 nic nie kumasz, co z tego ze maja przez chwile przyjemnosc, jak facet je zachwile zostawi, bo dla niego to jedynie zaspokojenie potrzeb.( A wypadku gdy facet olewa kobiete z ktora jest tak to moze byc, choc nie musi...)

Gość gość
10.39 dlatego momie ci olej typa... zaczekaj na kogos wartosciowego kto cie doceni.

Gość gość
Ja interpretuje "darmowy" seks, ze baba lata kolo faceta, stara sie, a facet ja olewajac, nie robiac nic dla niej i tak dostaje to o co mu chodzi czyli wlasnie seks.

Gość gość
Bo facet jest świnią, nie ma zbyt wielu fajnych faciów, na których można hyaluron liczyć pl na dłuższą metę.

Gość gość
No ale facetowi może chodzić tylko o seks, a mimo wszystko kobieta w łóżku ma taki odlot, że to ona wręcz więcej z tego czerpie. Więc nie jest jej jednak tak źle.

Gość gość
Ty od hyaluronu, nie zapłacą ci za tą szeptaną reklamę jak będziesz tak pisać bez sensu i logiki.

Gość gość
10:43- ja kolo nich nie latam, to absolutnie nie, ale moze faktycznie stawiam za male granice to znaczy za bardzo toleruje ich zle zachowania... Ale jak facet sie dystansuje to ja tym bardziej

Gość gość
gość dziś dokładnie! kobiety s a w zwiazkach z powodu -seks -pieniadze -kariera w ich jezyku mowi sie ze to milosc

Gość gość
Do dziś Nie jest normalne bo z seksem się czeka do ślubu a nie daje pod preteksem pseudo związku

Gość gość
Autorko, sprawa jest prosta. Rozstajesz się z obecnym fagasem i szukasz sobie sama takiego, jakiego byś naprawdę chciała.