Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia_Małgosia

Usuwanie tatuażu?

Polecane posty

Gość Gosia_Małgosia

Będąc młoda zrobiłam sobie tatuaż, który obecnie chciałabym usunąć. Czy wiecie może gdzie warto iść na taki zabieg by skutecznie się tego pozbyć? Tu mają taką możliwość http://jadoreinstytut.com/laserowe-usuwanie-tatuazu ale nigdy u nich nie byłam. Czy ktoś jest może ich pacjentem?

Gość gość
Jak szukasz sprawdzonego miejsca, gdzie można usunąć tatuaż to mogę polecić Ci Klinikę Zakrzewscy. Tam zabiegi wykonuje dr Magdalena Zakrzewska i ona właśnie usuwała mój tatuaż. Dziś nie ma po nim żadnego śladu, więc mogę Ci ich polecić. Używają bardzo profesjonalnego sprzętu, przez co efekt jest trwały.

Gość gość
Na pewno bezpiecznym miejscem do usuwania tatuażu jest klinika Viva Derm w Warszawie . Tam używają lasera picosekundowego Enlighten. Ja miałam zrobionych kilka zabiegów, po każdym tatuaż był mniej widoczny, a ż w końcu wcale. Przez cały czas byłam informowana o tym, co dokładnie będzie robione, jakich efektów mogę się spodziewać i jak powinnam dbać o skórę po zabiegu.

Gość smokingun112233
Długo zastanawiałam się nad miejscem w którym będę mogła rozpocząć usuwanie mojego niechcianego tatuazu. Wkoncu trafiłam na klinikę Dr Legrand w Krakowie i był to strzał w dziesiątkę! Profesjonalna, rzetelna, wykwalifikowana kadra, zabieg poprzedzony konsultacja na której każdy szczegół zabiegu zostal dokładnie omówiony. Zabieg wykonany bardzo starannie. Już widać pierwsze efekty, tatuaz zaczyna się rozjaśniać i znikać. Jestem zachwycona i polecam wszystkim tą klinikę.

Gość Saramia86
Polecam Ci Klinikę Dr Legrand w Krakowie. Sprawdzone miejsce gdyż sama u nich usuwam swoje „ błędy młodości” pracują na laserze Alma Harmony Qswitched. Jestem obecnie po 5 zabiegu i po tatuazu prawie już nie ma śladu. Barwnik bardzo ładnie się wybija, nie ma żadnych blizn. Polecam to miejsce.