Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny pomozcie gdzie kupie klasyczne szpilki z obcasem do 7 cm?

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie widzę tylko wyższe w sklepach Chodzi mi o takie ladne klasyczne ,ktore zawsze beda modne i beda pasowac do wszystkiego. Nigdzie nie moge znalezc Moze ktoras z was gdzies widziala takie z nizszym obcasem wlasnie?

Gość gość
Poszukaj na eobuwie w filtrach wyszukiwania zaznacz wysokosc obcasa.

Gość gość
Ryłko ma takie. Polecam.

Gość gość
Rylko ma ale pewnie po 400 zł minimum

Gość Jowita18
widziałam w new looku :) są dwie wersje szpilek jedne wysokie i drugie krótsze. bardzo ładne modele

Gość gość
Ja kilka tygodni temu kupiłam czarne klasyczne szpilki 7cm na born2be.pl Duży wybór niskich sZpilek. Przetańczylam caly bal sylwestrowy w tych szpilkach.

Gość gość
To ja od Rylko. Jak kupilam bodazje za 299 zl w cenie regularnej. Czasem sa promocje, trzeba sledzic i wtedy buty sa przecenione o -50% (maz tak kupil buty na zime). Kiedyś kupowałam szpilki za 100 zl ale to nie ma sensu. Klasyczne czarne szpilki z Rylko posluza mi dlugo, mam tez dwie pary ale wyzsze i w innych kolorach. Zadnych otarc, naturalne materialy, dobrze wywazone. Lepiej kupić jedna dobra parę nazw z dwie czy trzy szpilek odlewanych w niewiadomo czego przez wietnamskie raczki. Dobre szpilki ma tez Kazar, ale Rylko jest nieco tansze jezeli zalezy Ci na cenie. Mam z Kazara szpilki z lakierowanej na wysoki polysk skory i zadnych pekniec i odksztalcen.

Gość gość
Z renee.pl ostatnio brałam szpilki :) Wyglądają świetnie! Z wygodą też problemu większego nie ma, jak na 11 cm obcas chodzi się w nich całkiem fajnie :)

Gość gość
Do 7 cm to nie szpilki tylko kaczuszki haha

Gość gość
w obuwniczym