Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdejmuj slipki, czas by ktoś ci zasadził kopa w doope zboczku

Polecane posty

Gość gość

anal jest dla zbokow,biseksualistow i kryptogejow a dla normalnych facetow cipka normalnego faceta obrzydza wsadzanie w gowniana dziure a te bajeczki o lewatywach i myciu sie na mnie nie dzialaja bo dalej jest to dziura z ktorej kupa wychodzi to po 1 a po 2 po co to robic i sie meczyc z lewatywami jak obok jest c*pka i w przeciwienstwie do anala jest to bezbolesne dla kobiety a po 3 faceci ktorzy wola w tylek niz w c*pke to biseksualisci w 85% normalnego faceta ma podniecac c*pka,jej zapach i smak i lizanie i wkladanie tam i na koniec powiem ze wspolczuje wszystkim kobietom co trafily na spedalencow ktorzy to na nich wymuszaja a te wasze bajeczki ze tam ciasniej to rowniez mozecie sobie mowic ale naiwnym

Gość gość
często zakochane dziewczyny są szantażowane:-o

Gość gość
nie dajcie się dziewczyny tym popedalskim mendom!

Gość gość
Anal tez jest bezbolesny. Boli tylko nieco przy pierwszym razie ale potem jest przyjemniejszy niz seks klasyczny 🌼 Jestes prymitywna dewotka od rydzyka :D

Gość gość
A potem juz zwieracz nie bedzie trzymal i kal bedzie samowolnie wychodzil

Gość gość
17:35 ty kamila najlepiej wiesz bo wszystkim doope nadstawiasz. nie boli bo już masz wiadro nie doope:D

Gość gość
Ja uprawiam juz 7 lat z mezem i wszystko trzyma:) jestem zdrowsza niz ty

Gość gość
a ty wyżej to odchył marginalny, po prostu nie jesteś z tych normalnych:D

Gość gość
ha ha ha, 7 lat! i już sie cieszy ci/pa durna:D jeszcze sobie przypomnisz przestrogi, które w dobrej wierze piszę:)

Gość gość
Od jakiegoś roku sporo razy uprawialam seks analny, od niedawna jakieś niecałe 2 tyg zaczęłam zauważac pewne zmiany a mianowicie, będę nieco bezwzględną w tym.wszystkim a więc najpierw tak mi się wydaje mój....o***t się troszkę osunal w dół i.jest teraz bliżej lechtaczki ale to mnie nie.martwi..teraz zaszły zmiany w mojej pochwie. Sama...szparka w środku dostała dziwnych wybrzuszen i wyczuwam po włożeniu tam.palca taki.guz jakby...do tego... to.będzie nie fajne...ta skóra(błona) która dzieli pipkę od tyleczka jest cienka a żebyście.mogli sobie.to wyobrazić to jak włoże palec do ci/pki i w tym samym czasie do pupy to ta skóra która je dzieli jest cienka i normalnie trzymam ja dwoma palcami boję się że może peknac kiedyś albo nie wiem idę do ginekologa ale wolałam.najpierw się przygotować...aa no i do tego na wierzchu mojej lechtaczki nawet nie wiem.jak to ująć tak.jakby skóra się lekko rozerwala i powychofzila na.wierzch i boli mnie to trochę i.jakby jeszcze Kurrr było.mało to kość( chrząstka) na której utrzymuje się.Od/byt tez wydaje mi się.jakby trochę osunal.się.w.dół........;(

Gość gość
Wszystko zależy od organizmu. Jedna może nie mieć problemu a inna tak. Są przypadki perforacji(pęknięcia) ściany jelita i bez szybkiej pomocy medycznej można w najgorszym przypadku zejść śmiertelnie. Jest ryzyko! Dojrzali normalni ludzie to wiedzą.

Gość gość
dojrzali normalni ludzie nie muszą uprawiać analu żeby osiągnąć satysfakcję seksualną, autorka ma rację!!!

Gość gość
dokładnie:)

Gość gość
kto mądry ten wie co mu odpowiada i nie będzie słuchał głupka któremu wydaje się że pozjadał wszystkie rozumy na dodatek truje, że patologia jest lecznicza:D kopa w zad debilowi co podnosi w kółko te same goowniane tematy!