Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafić na dziewice po 25 roku życia to jak trafić 6 w totka

Polecane posty

Gość gość

nie możliwe

Gość gość
Rzekła łyżka.

Gość gość
Ja mam 32 lata, jak ostatnio w sytuacji intymnej z facetem, z ktorym jestem.byłam pół roku powiedziałam mu o tym zwiał. A potem napisał sms, ze musze być jakaś psychiczna, także tego. Chyba tylko 32letni prawik by się z tego ucieszył...

Gość gość
Moja kuzynka ma 28 lat w tym roku i jest dziewicą, mój narzeczony gdy go poznałam w wieku 25 lat również był prawiczkiem, koleżanka 22 lata tez dziewica. Wiec nie gadajcie ze nie ma po prostu trzeba znaleźć wartościowa osobę a nie puszczalska z klubu

Gość gość
Nie polecam mówić o tym żadnemu. W umyśle takiego już na zawsze zapiszesz się jako p******a. Co tu ukrywać. Chyba że traficie na prawego albo amatora dinozaurów którzy wam zapłacą.

Gość gość
Dokladnie, juz wiecej w takiej sytuacji nie powiem facetowi, ze jestem cnotką, powiem predzej, ze jestem na koncowce okresu, wiec ewentualnie moze pojawić się krew, trudno

Gość gość
gdzie taką znaleźć prawie każda mówi że jest po

Gość gość
dziś Nie był ciebie wart dobrze że zwiał chciałaś ułożyć sobie życie z *****czem powodzenia i twoja wina że po pół roku chciałaś się oddać to jest za krótki czas na sam seks

Gość gość
Cnotka to jest nawiedzony szrek z oazy kościelnej. Mylisz pojęcia.

Gość gość
dziewica to tylko szanująca się kobieta z klasą coś pięknego

Gość gość
Do dziś Normalny się ucieszy jak się dowie że jesteś dziewicą

Gość gość
Haha mało wiesz synku. Mylisz normalnych z nienormalnymi.

Gość gość
Normalny to wg was 32 letni prawiczek, normalny facet z doświadczeniem- w wieku 30 lat przesada nie bedzie posiadanie 3 partnerek seksualnych- zwieje, bo nie ma ochoty na to, zeby uczyć babke, ktora czując przyjemnosc z seksu, predzej czy pozniej bedzie chciała sprobować z innym. I to mówie ja- 32letnia dziewica!

Gość gość
Mądrze prawisz.

Gość gość
dziś To niezły z niego k****arz jak nie potrafił zachować prawictwa dla ukochanej kobiety tacy zazwyczaj zdradzają jak mieli przeszłość seksualną. Bzdury opowiadasz doświadczeni też chcą dziewicę są tacy co chcą się wyszaleć a poźniej na stałe związać się z dziewicą.

Gość gość
A co tutaj jest do uczenia nie żyjemy w średniowieczu

Gość gość
Ale kogo to obchodzi zasadniczo? Trzeba sprzedać gdy ma się co. Proste. Są idioci którzy płacą za takie g****o więc trzeba korzystać.

Gość gość
Dokładnie, nie ma już prawie takich dziewic, bo nie mamy dla kogo tego dziewictwa trzymać. Po co? Żeby ktoś mi powiedział, że jestem psychiczna/dziwna i spieprzył? Bo oczywiście musimy być doświadczone, żeby królewicza nie rozczarować!!

Gość gość
Spieprzy to *****cz normalny nigdy nie powie że jesteś psychiczna

Gość gość
Trzymać dla normalnego faceta tak samo jak facet trzyma dla kobiety

Gość gość
Oczywiście że każdy spieprzy i przestań wmawiać starym d***m swoje brednie bo kobiety naprawdę nie są psychiczne zeby się na nie nabrać.

Gość gość
spieprzyć to może gościu co szuka seksu a nie ten co szuka kogoś na stałe

Gość gość
Źródło bardzo wiarygodne... Ci których to kręci albo o tym marza maja nasrane w garach. I tyle na ten temat.

Gość gość
jakby nikt nie chciał dziewicy to by nikt nie zapłacił za seks z dziewicą ponad 10mln zł to co jest bardzo rzadkie i wartościowe jest bardzo cenne

Gość gość
Ale to są fetyszysci.

Gość gość
marzy każdy normalny mężczyzna

Gość gość
Takie kobiety z klasą, to skarb

Gość gość
Normalny mężczyzna właśnie spieprzy od takiej, bo coś musi być nie tego. Nie opowiadajcie babom bajek, że to marzenie i każdy facet na to czeka, bo to NIEPRAWDA.

Gość gość
Takie czasy, ze normalnosc, jaka jest kobieta dziewica ktora sie nie puszcza na lewo i prawo i ewentualnie czeka na sensownego czowieka to jest jakis wykolejeniec. Za to mlode wywloki, ktore maja po 25 lat i przeroochane zostaly juz przez kilku facetow, to normalnosc i takie sie nadaja na zone, badz to swietny material na partnerke. Teraz to juz regula, ze na ogol taka mloda dziewczyna przespala sie z kilkoma, z niektorymi "tak, dla sportu, zeby siebie badz jego sprawdzic". I ciesza przeroochane ryje, jakby bylo z czego. To jest czysta patologia, godne pozalowania, te szmaty nie maja klasy i wy na nie patrzycie jak na normalne? One moga stopy lizac dziewczynom, ktore sie nie puscily z byle kim, nawet, jesli te dziewice sa grubo po 20stce dajmy na to. O tempora, o mores! :O