Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafić na dziewice po 25 roku życia to jak trafić 6 w totka

Polecane posty

Gość gość
Podpisuje sie pod postem wyżej obiema rękami. Dziwne jest teraz dla facetów, jak nawet chce poczekać na kogoś sensownego. Nie mówię ślub albo czekanie na seks rok w związku, ale żeby to przynajmniej był ktoś SENSOWNY. Faceci bardzo się jednak temu dziwią- no jak można mieć 20 lat i jeszcze tego nie robić! Toż to dziwne jest, coś z nią nie tak, ewentualnie kończy znajomość. Miałam 20 lat, kiedy straciłam dziewictwo i takie rzeczy słyszałam. Nie czytajcie wypowiedzi prawików koniobijców na kafe o tym, że na żonę tylko dziewica albo szanująca się dziewczyna, bo tak NIE JEST, bo właśnie te, które sobie nie żałowały mają zawsze chłopaków, mężów.

Gość gość
Ale dziewicę na żonę chcą nie tylko prawiki, ci z jakimś tam doświadczeniem też. Seks jest bardzo intymną sprawą, odrażające jest to, jak można to robić z byle kim, z kimś, kogo się NIE KOCHA. Nie wystarcza sama sensowność takiego człowieka, bo z takim podejściem można mieć przebieg jak stara lampucera, musi być jeszcze uczucie. O kobietach dziewicach piszą tutaj jacyś prostacy z klubów, dyskotek, którzy roochają co popadnie, "dobry jakikolwiek potwór, byleby miał otwór". Normalny facet wiążący z dziewczyną plany, na pewno ucieszyłby się. Prostakowi-roochaczowi zalezy tylko na roochaniu, wiec nic dziwnego, ze dziewice wysmialby. Taki prostak nie uznaje wyższych uczuć.

Gość gość
35letnia byscie chcieli? watpie :D

Gość gość
gość wczoraj Dokładnie, nie ma już prawie takich dziewic, bo nie mamy dla kogo tego dziewictwa trzymać. Po co? Żeby ktoś mi powiedział, że jestem psychiczna/dziwna i spieprzył? Bo oczywiście musimy być doświadczone, żeby królewicza nie rozczarować!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja trzymalam bo sie balam jak bylam mloda, teraz nie dosc ze nie ma nikogo sensownego to juz sie nie przyznam ;p zeby zaden krolewicz mnie nie obrazil

Gość gość
ale z drugiej strony raczej juz zaden mna sie nie zainteresuje a ja aktywnie nie szukam wiec.....nie bede sie wstydzic przed zadnym

Gość gość
Dziewczyno powyzej, to Ty pisalas o 14:06 i 14:11? Niczego sie nie boj, nic nie dzieje sie bez przyczyny ;) jeszcze bedziesz z siebie dumna! Ty mozesz jeszcze wszystko, natomiast te, ktore sie puscily i tego zaluja, juz tego nie cofna, mozna sie uczyc na ich bledach :)

Gość gość
35? Jak jest jakas fajna? Jasne :) i paradoksalnie, tych ladnych i zadbanych dziewic jest wiecej, anizeli puszczalskich, bo te ladne sie na ogol szanuja i nie pojda z byle kim do lozka. Mowie LADNE, a nie ZROBIONE na ladne. Zauwazcie, ze wszystkie normalne(przecietne) badz nawet te brzydsze sa przewaznie pozajmowane, bo braly co popadnie no i nie oszukuja sie przynajmniej-na nic lepszego nie moga liczyc. Jest od groma madrych, ladnych, nieruszonych dziewczyn, czesto odnoszacych sukcesy zawodowe, bo te maja wymagania, i slusznie :) tylko takich sie przecietny facet boi, bo wie, ze nie sprosta.

Gość gość
te ktore sie puscily maja juz mezow ;) ah no coz, nie kazdy musi zyc tak samo... czasami tylko zastanawiam sie czysto teoretycznie czy bardziej okrutni sa mezczyzni ok 25 lat, czy tacy 30-35...

Gość gość
nie warto bylo czekac facetom na tym nie zalezy, malo tego kiedy sie dowiedzial wysmial i zostawil dzis swiatem rzadzi kur*stwo

Gość gość
dlatego ja nie szukam faceta, bo teraz i tak mam juz pozamiatane. predzej jakis murzyn mnie zg***** niestety ;/ niestety bo uwazam ze to najgorsze co moze byc.

Gość gość
No dobra, ciagle piszecie, ze facetom nie zalezy, a czy facet sie ucieszy, czy nie... to o murzynach to juz przesada moim zdaniem, z takim podejsciem ciezko Ci bedzie nawet przecietniaka zlapac :P tylko zadajcie sobie pytanie, co WY CHCECIE, a nie jak na to potencjalny facet spojrzy. Jesli zle Wam w czystosci zyc, to to zmiencie, a jezeli czujecie, ze jednorazowe numerki badz seks bez milosci nie sa dla Was, po co sie zmuszac? Nie chce sobie nawet wyobrazac, jak "smakuje" taki moralniak... Chyba kazdy ma jakies tam sumienie, wiec niech zyje wedle niego, tego, co sam czuje i czego do szczescia potrzebuje. Jak bedziecie zorientowane tylko na odczucia faceta, ktorego spotkacie, to nigdy nie zaznacie szczescia :)

Gość gość
murzyn sie skusi w przeciwienstwie do polskich krolewiczow :P

Gość gość
Trzeba celowac w takim razie w krolewicza polskiego, a nie isc na latwizne :P

Gość gość
Patrzac na kilka wypowiedzi powyzej mozna trafic na dziewice i nie byc tego swiadomym, bo sie dziewczyna nie przyzna.

Gość gość
Mozna tez trafic na faceta z choroba weneryczna i nie byc tego swiadoma, bo sie chlopak nie przyzna

Gość gość
Mądrze napisane. Kierujcie się tym, czego wy chcecie. Dużo dziewczyn dorabia ideologię do swojego dziewictwa a tak naprawdę czujecie się z tym źle. To zmieńcie to.

Gość gość
Dziwne podejście mają co niektórzy... Dziewica to dziewica, ani to źle ani śmiesznie. Nie - dziewica też zwykle nie puszcza się na prawo i lewo, w wieku 25 lat jest już od dawna dorosła i seks z partnerem nie jest powodem do wstydu w dzisiejszych czasach. Może trochę inaczej jest z mężczyznami bez doświadczenia... u nich abstynencja seksualna może być powodem frustracji, kompleksów i może mieć wpływ na psychikę - hormony swoje robią. Może ale nie musi... Dawno temu, młodego chłopaka oddawano na "nauki" do doświadczonej kobiety, zwykle kurtyzany. Nie uważam, żeby to było złe, młody oswoił się z seksem, nauczył się jak w tych sprawach postępowć z kobietami, poczuł się mężczyzną... Potem jak brał ślub, zwykle z dziewicą, to wiedział co do czego służy, jak się zachować, a jak "nauczycielka" dobra była, to umiał również sprawić, żeby młoda żona była zadowolona. Teraz chłopaczki p****li się naoglądają, w kompleksy wpadają, od dziewczyn zaczynają wymagać tego co w filmikach widzą... Nikomu to nie służy. Ja miałam szczęście, mój pierwszy partner był starszy ode mnie, był czuły i delikatny, dzięki niemu zawsze wiedziałam czego chcę w łóżku, co lubię, czego nie chcę i ...mogłam tego wszystkiego nauczyć męża.

Gość gość
15:53, dzieki za aprobate ;)

Gość gość
Nigdy bym się nie przyznała do tego w pewnym wieku. Wam tez nie polecam. Polecam za to treningi na facetach. Praktyczne oczywiście.

Gość gość
Budowac zwiazek od razu na klamstwie? Paranoja ;) sluchajcie siebie, a nie zalecen niepowaznych osob

Gość gość
dziś Odrażające to jest że można uprawiać seks w związkach zamiast zachować cnotę dla tej jedynej osoby

Gość gość
No wlasnie, zgadzam sie

Gość gość
dziewictwo tak samo prawictwo to symbol szacunku do własnego ciała tacy się szanują i nie uprawiają seks bo są w związku jak typowi k****arze i d****i

Gość gość
Smieszycie mnie z tym szacunkiem.

Gość gość
Uprawiac seks trzeba z osoba w 100% pewna. To nie jest picie kawy, a oddanie wlasnego ciala, do ktorego trzeba miec szacunek

Gość gość
Można być kogokolwiek pewnym w życiu? Nie. Nigdy nie można.

Gość gość
Do dziś Rok to za wcześnie na seks tylko d***** rozkładają nogi po roku czasu z tymi sprawami się czeka jak najdłuzej najlepiej do ślubu. Właśnie te które nie żałowały zazwyczaj są zdradzane ale co może wiedzieć taka młoda k***wka co d******pki pod pretekstem pseudo związku.

Gość gość
A ty smieszysz ze swoim brakiem szacunku do siebie

Gość gość
Kobiety wchodzą w związki uprawiają z każdym seks po kilku miesiącach znajomości a potem się dziwią dlaczego są zdradzane, zostawiane, traktowane przedmiotowo, zgadzają się jeszcze na dewiacje w seksie w postaci seksu oralnego, analnego żeby zatrzymać misia przy sobie.

Gość gość
Znasz mnie? Napisałam cokolwiek, co świadczyloby o jego braku? Nie, więc z czym do ludzi? Dopisywanie filozofii do tego czy się z kimś bzyka czy nie jest strasznie dziecinne.