Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriciau

Nikt mnie nigdy nie podrywał

Polecane posty

Gość Patriciau

Według mnie nie jestem brzydka, ale mam też masę kompleksów. Przez całe życie nikt mnie nigdy nie podrywał, a mam 23 lata. Przez to wpakowałam się w związek z jedynym facetem, który się mną zainteresował, ale wszystko i tak dąży do rozstania. Jemu też nigdy się nie podobałam, przez te parę lat związku przekonałam się, że od początku nie byłam w jego typie. Nawet on nigdy mnie nie adorował, nie prawił komplementów. Nie spotkałam się jeszcze żeby ktoś do mnie zagadał albo nawet napisał na fb. Moja skrzynka jest zawsze pusta, a ja czuję się wśród ludzi jakbym nie żyła, nie istniała. O co może chodzić?

Gość gość
za mało dupskiem szczujesz

Gość Patriciau
Bzdura. Znajome dziewczyny ubierają się skromnie, a mają powodzenie, zawsze jakiś facet do nich zagada, albo się zainteresuje. Ja rok temu ubierałam się dość seksownie (wysokie obcasy, spódniczki) i gwizdali za mną tylko robole na ulicy. Teraz ubieram się normalnie i już wcale nikt do mnie nie zagaduje. Chciałabym poczuć jak to jest być adorowaną, piękną i wyjątkową dla kogoś, ale chyba nigdy nie będzie mi dane.

Gość gość
Może nie dajesz facetom sygnału, że chcesz być podrywana i masz twarz obrażonej księżniczki.

Gość gość
Ja myślę, ze tu chodzi o brak pewności siebie, pewnie wydajesz się być szara myszka bo myślisz o swoich kompleksach. Postaraj się o nich nie myśleć a za to maxymalnie podkreślać swoje walory :)musisz się po prostu dowartosciowac

Gość gość
A Ty sie kims zainteresowalas? Moze jestes zbyt zamknieta na ludzi i oni to wyczuwaja? Bo argument o braku urody do mnie nie trafia, jest tyle brzydkich osob w szczesliwych zwiazkach, ze to raczej zadne kryterium powodzenia.

Gość Patriciau
Witam, kilkakrotnie zainteresowałam się jakimś facetem. Z pierwszym jestem w związku, ale w jego trakcie też zauroczyłam się kilkoma innymi. Nie chciałam zdradzać swojego faceta, ale miałam ochotę trochę niewinnie poflirtować, pogadać o przyjemmych sprawach. Niestety, gdy tamci wyczuwali, że jestem zainteresowana to szybko zaczynali mnie ignorować, aż do momentu, że nawet się ze mną nie witają. Dodam, że nie wiedzieli, że jestem w związku.

Gość gość
Chyba nie jesteś po prostu zbyt atrakcyjna.

Gość Patriciau
Mam swoje wady, ale nie jestem brzydka. Mam ładną twarz, fajną figurę, dbam o siebie, robię delikatny makijaż, mam zadbane dłonie, zawsze ładnie pachnę. Staram się uśmiechać, ale i tak mam wrażenie, że wszyscy mają mnie w d***e. Od lat nie usłyszałam żadnego komplementu od faceta. Widzę jak inni mężczyźni adorują i dbają o swoje kobiety, chwalą się nimi, okazują uczucia i dobija mnie to (a te dziewczyny są na podobnym poziomie atrakcyjności co ja). Nigdy tego nie zaznałam i chyba już nie zaznam.

Gość Carycka
Jesli tak bardzo zalezy ci na aprobacie że are facetow, radze podniesc swoja atrakcyjnosc. Z tego co piszesz to dbasz o siebie, masz ladna buzie itp ale najwidoczniej to jeszcze nie to. Moze idz do dobrego fryzjera, piekne, dlugie opadajace na ramiona wlosy, moze sombre? Albo gleboki braz. Wybierz sie do wizazystki, niech pokaze jak podkreslic pieknie brwi I oczy. Zainwestuj w dentyste bo perlisty usmiech ZAWSZE przyciagnie facetow

Gość gość
Robole? ...oby i oni srali na ciebie do końca twoich dni 😠 Пусть это сбудется