Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Sprawa wyglada następująco kobitki. Odstawiłam tabletki 20 grudnia. Kolejno dostałam krwawienia z odstawienia i po tym nie zaczynałam już nowego opakowania. Kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne. Zdążył wyciagnac ale gdy doszedł nasienie poleciało na moje wargi. Teraz uwaga. Minęło kilka dni i zrobiłam kilka testów. Kupiłam dwa digital strumieniowe. Jeden zrobiłam od razu po powrocie do domu ale było popołudniu Wiec we wczesnej ciąży byłam świadoma ze nic nie wykaże. Chłopak naciskał bym zrobiła i jak wyżej wspomniałam wyszedł negatywny. Następnie rano gdy szykowałam się do pracy coś mnie natchnęło i zrobiłam drugi a tu info CIĄŻA. W panice kupiłam kolejne tym razem najzwyklejsze i żaden nie wykazał dwóch kresek a robiłam również rano z porannego moczu. Mija tydzień, a mnie okropnie bolą piersi, mam dziwne uczucie w podbrzuszu takie swędzenie jakby jajników nie wiem jak to opisać i ciagle mi zimno. Mam wrażenie jakbym miała goraczke. Śluz mam mleczny gesty. Miała któraś z was taka sytuacje ? Mieszkam w uk i dopiero za tydzień mogę iść na badania :)

Gość gość
Ktoś jeszcze podpowie?

Gość gość
Gratulacje!

Gość gość
Idź do ikei i nasikaj na katalog pod zdjęciem łóżeczka dziecięcego to się dowiesz!

Gość gość
Tak,to moga byc objawy ciazy

Gość gość
Zrób test teraz. Powinno juz cos wykazac

Gość gość
Idź do lekarza. Przez internet nikt Cię nie zbada i nie potwierdzi ciąży.