Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnac pyta niedoswiadczona

Polecane posty

Gość gość

Witam. Prosze o jakies rady bo jestem zielona. A wiem ze jest tutaj wiele osob znajacych sie na rzeczy.Nigdy nie stosowalam zadnych diet ani sie nie odchudzalam. Moja waga nie przekraczala 59 kg przy zwroscie 160 cm. Teraz majac 33 lata i dwojke dzieci zauwazylam ze moj metabolizm zwolnil. Waze 55 kg,mam boczki i troche wystajacy brzuch. Nie obrzeram sie specjalnie,cukru nie uzywam ani do kawy ani do cherbaty. Ogolnie jem bardzo malo slodyczy,napawde sporadycznie. Pracy tez niemam siedzacej. Mimo to sama po sobie widze ze mam wiecej w pasie i nawet komentarze innych osob ze przytylam to potwierdzaja. dodam ze o jakiejkolwiek wiekszej aktywnosci fizycznej moge zapomniec.Problemy z kregoslupem ktore przy takiej sie nasilaja. Wiec to odpada. I tu moje pytanie,po prostu: Jak schudnac?????? Bardzo prosze o jakies rady:)

Gość gość
Tu autorka tematu. Mialo byc ze moja waga nigdy nie przekraczala 50 kg. Ta klawiatura....

Gość gość
Dołącz do jakiejś grupy tam pełno informacji. W skrócie brzuch robi się w kuchni. Rano ciepłą wodą z eletrolitem np z cytryną. Regularne zbilansowana posiłki. Duzo warzyw białka zdrowych tłuszcz u zdrowe złożone węglowodany to podstawa. Duzo wody w ciągu dnia. Nie podhadaj wieczorami. To takie podstawy podstaw o których kazdy wie :)