Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za ile wynająć mieszkanie?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkanie starsze, z lat 90. 60m2, wszystkie pokoje niezależne, kuchnia osobna. Czynsz do spółdzielni 500zł. Mieszkanie położone w okolicach centrum Poznania (5 min piechotą na dworzec PKP).

Gość wujekDobraRadaaaaa
ja bym burdel tam otworzyl

Gość gość
Bardzo niski czynsz, zazdroszczę. To zależy ile pokojów i czy na pokoje czy na osoby. Jak na pokoje, to załóżmy ze 3 pokoje, 350 od osoby, w każdym pokoju 2 osoby. 2100. A jak całość, to 1600-1800 ale dużo mniejsza szansa ze coś zniszczą. Oczywiście z czynszem wliczonym i już za całość z woda i ogrzewaniem. No chyba ze umeblowanie tez masz z lat 90 i nie masz internetu, to wtedy odejmij 1/3.

Gość gość
Jest podłączenie do internetu, ale chcę, żeby wynajmujący podpisał umowę na siebie. Czynsz wydaje mi się duży, mam jeszcze drugie mieszkanie i tam za 2 pokoje płacę 120 zł z wodą i ogrzewaniem, ale mieszkanie jest młodsze. Umeblowanie ma z 15 lat.

Gość gość
Ja mam na Ratajach 2 pokoje i płace prawie 700 czynszu za 48m2 a teraz szukam mieszkania do zakupu i nigdzie nie widziałam czynszu za 40m2 poniżej 480.

Gość gość
Drugie mieszkanie mam na Wildzie i tam razem z prądem i internetem wychodzi 200 zł. Ale pokoiki malutkie.

Gość gość
zakładając ze trzy pokoje to 1300 zł plus media i czynsz,albo 2100 ze wszystkim. Zależy jak woda,czy w czynszu czy osobno,jak osobno to w ogóle nie ma sie co bawić w drugą opcję ,bo po złości będą lali do oporu.

Gość Julita_Poznan
Dobry ceny mieszkań ma agencja Twój Pośrednik, wynajmowałam swoje za ich pośrednictwem i bezpośrednio raczej nie znalazłabym takiej super oferty.