Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dajecie na WOŚP?

Polecane posty

Gość gość

ja nie daję,nigdy nie dawałam i nigdy nie dam. Rzecz jasna wspieram chore maluchy ale raczej indywidualnie,bądz w małych sprawdzonych lokalnych fundacjach.

Gość gość
Oczywiście ze daję,bez orkiestry wogule niebyłoby sprzetów w szpitalach.

Gość gość
wogule niebyłoby ...jednak odżałuj te 15 zł na słownik,WOŚP nie zbiednieje ,a Ty nie będzie robiła z siebie pośmiewiska. Co do mnie to raczej daję,ale z oporami,bardziej dla świętego spokoju,niech mi przykleją to serduszko i niech mnie więcej nikt nie zaczepia.

Gość gość
od dawna już nie daję, mam swoje wydatki i nikt mi nie pomaga

Gość gość
Tez mnie do szału doprowadza ta nachalność puszkowców,dawałam 5 zł żeby sie odwalili,ale w tym roku nie dam,koniec,po prostu zakładam słuchawki na uszy i przechodzę obojętnie. Płacę podatki i to grube z racji własnej DG i nie mam zamiaru płacić po raz kolejny na to na co juz zapłaciłam :/

Gość gość
tak i na koty też, a całą resztę mam w d/u/p/i/e. Nie lubię Owsiaka jak zarazy, ale robi kawał dobrej roboty. Nawet w szpitalach na prowincji jest sprzęt z WOŚP, pomimo, że urzędasy przeszkadzają jak mogą i robią syf w służbie zdrowia. Nie każdego stać, żeby leczył się prywatnie w wypasionej klinice, większość jest skazana na NFZ. Napisz, że nie życzysz sobie diagnostyki i leczenia z wykorzystaniem czegokolwiek z WOŚP i noś kartkę na szyi ☺

Gość gość
nie bo to cwaniak ktory zrobil sobie na was interes zycia

Gość gość
biedota się pluje i ma najwięcej do gadania. Kto chce to daje i już. Kto bogatemu zabroni? ☺

Gość gość
Nie daję lewakowi kasy, a tyle co on zbierze, to kropla w morzu w budżecie NFZ. Dobrze, że TVP już nie współfinansuje tego cyrku.

Gość gość
Nie bo Owsiak to złodziej.

Gość gość
Daje,bo nie zbiednieję. Wpłacam tez na akcje organizowane na pomagam.pl Ci co tak tu burzą powinni w razie kłopotów isc do szpitala z kartka na czole „nie życzę sobie pomocy ze sprzętem z WOŚP” !

Gość gość
Ci co tu pisza o kartce sa idiotami :O nawet sprzęt nie wypożyczony przez WOŚP jest pooblepiany tymi serduszkami :O

Gość gość
Te kartki to niech sobie na czole przykleją pasożyty społeczne,które rzucą 5 zł na orkiestrę ,a całe zycie przebimbaja na koszt podatnika i myśla że są tacy dobroduszni. Sory ja po to płacę podatki żebym mogła być leczona jak należy,mam drugi raz płacić na to samo,bo Owsik wyręcza Ministerstwo Zdrowia? Idiotyzm.

Gość Ewelina0093
koszernego nie popieram

Gość gość
czekam az owsik pojdzie w koncu siedziec

Gość gość
Owsik hahah wiadomo ja tam za WOŚPem nie jestem a i bardziej przemawia do mnie elektroniczna forma wsparcia tzw. donate for click tak jak tutaj: http://nimbleinity.com/2ilw ktoś kliknie za darmo druga osoba zyskuje co prawda bardzo mało ale jeśli tych kliknięć będzie naprawdę wiele .. ahh :)

nie. jest milion innych miejsc, gdzie można wspierać ludzi cały rok. a nie najbardziej podejrzanego gagatka III RP zasilać i jego łutstok dla świnek.

na owsiaku ciąży az 8 wyroków jak pis zmieni sady to dobierze sie platformie i Owsiak straci swój parasol ochronny

Gość gość
A co owsianka będzie rozbudowywać swój 3-poziomowy pałac?

Gość gość
Wkurzaja mnie ludzie piszacy ZALOZ SOBIE KARTKE NA SZYJE ZE NIE CHCE BYC LECZONY SPRZETEM OWSIAKA po pierwsze to nie sprzet OWSIAKA tylko nasz skoro my na niego sie skladamy,po drugie mieszkam w malej miejscowosc i mimo tego ze w obrebie 20 km mam dwa szpitale to jakos sprzetu z WOSP u nas nie mam, moze dlatego ze taki sprzet trafia do tych szpitali gdzie lecza sie znajomi OWSIAKA,a po trzecie jesli ktos chce dac to niech daje tylko niech to bedzie dane z serca a nie po to zeby sie tu pochwalic. Pozdrawiam.

Gość gość
To wszystko to jeden wielki przekręt, na pewno dostaje wielkie łapówy i tylko to decyduje do jakiego szpitala trafi sprzęt, nie mówiąc już o tym ile sam zagarnia dla siebie z tych zebranych pieniędzy, brzydzę się ludźmi którzy żerują na nieszczęściu innych.