Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boi mi sie wyznac uczucia bo nie jest pewny moich

Polecane posty

Gość gość

Jestem atrakcyjna,pewna siebie otwarta do ludzi dziewczyna,on totalne przeciwienstwo,nigdy nie mial dziewczyny,ma chyba zanizona samoocene,udaje macho ale naprawde jest uczuciowy,wrazliwy,cichy taki samotnik z wyboru.Ciagle daje mi do zrozumuenia ze mi na nim nie zalezy,jest podejrzliwy,zazdrosny wiem ze mi nie ufa do konca,przez to sytuacja jest ciagle napieta bo on nie potrafi sie do mnie calkiem otworzyc,bywa chamski i zlosliwy,mowilam mu ze go kocham ale i tak nie wierzy bo niedawno po klotni znow powiedzial"myslalem ze ci na mnie zalezy" i tak w kolko,meczy mnie to,trwa to juz kilka miesiecy,jak do niego mam dotrzec?

Gość gość
spod jakiego on jest znaku?

Gość gość
bliznieta sle to nie ma znaczenia,co mam zrobic zeby uwierzyl ze moje uczucia wobec niego sa szczere?

Jeśli Twój chlopak jest wrażliwy i zamknięty w sobie, potrzebuje dużo czasu na to by Ci na prawdę zaufać. Z pewnością przyda wam się szczera rozmowa. Powiedz mu o wszystkich swoich przemyśleniach, jednak bądź delikatna, by czegoś źle nie zrozumiał i się nie zezłościł. To jasne, że nie jest pewny twoich uczuć, bo przecież w krótkiej znajomości to tylko wypowiadane słowa. Kiedy zauważy w czynach,że go kochasz wtedy z pewnością wyzna ci swoje uczucia.

Gość gość
Bliźnięta mają podwójna naturę, są silne ale i wrażliwe, są władcze ale i ugodowe, są wolne duchem ale i potrzebują bliskości i kogos kto o nich się zatroszczy a one o niego, nie uznają kompromisów ale gdy pokochaja to są cierpliwe i wyrozumiałe. Najlepszy znak, Doskonale rozumieją się ze sobą, pan bliźniak i pani bliźniak, bo kto inny lepiej zrozumie ich potrzebę samotności i bycia z kochana osoba jednocześnie? Tylko drugi bliźniak, są razem ale dają sobie wolność i zrozumienie, bez zdrad oczywiście.

Gość gość
A pani Bliznieta i pan Strzelec? :>

Gość gość
16.27 nie pasują do siebie

Gość gość
bawi sie