Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do którego miesiąca można ukryć ciążę i jak to zrobić???

Polecane posty

Gość gość
A mężowi nie mów który tydzień tylko miesiąc to samo teściowej. W późniejszym tygodniu ciąży trudniej rozpoznać jej wiek . Najlepiej mówić że miałaś krwawienia jak okres , i się nie skapnelas. Do 4 mies da się ukryć..

Gość gość
Msz był na początku września więc ciężko będzie to ściemniać . Nie mam pojęcia co robić.

Gość gość
Ja w 30 tygodniu jak u biorę odpowiednio wielki sweter to można go przeoczyć ale sądzę, że już za 4-5 tygodni nie ukryje tego. Póki jest zimno na dworze masz dobrze bo latem byś nie ukryła.

Gość gość
Bez kitu. Tu nie chodzi tylko o fizyczne ukrywanie ciazy. Tylko co potem ? Zakładam że urodzisz to dziecko. Jak Ci nie zależy na mężu to odejdź do ojca dziecka ( o ile to możliwe byc moze jest np zonaty).jesli ci zależy to już gorzej. A chcesz ukrywać ta ciaze bo nie chcesz zeby maz sie dowiedzial czy rodzina? Nic nie piszesz i ciężko to skumac - o ile to nie prowo. Mężowi tez nie masz zamiaru mówić? A co potem ? Kochanie mam niespodziankę- jestem w ciazy w 5 miesiącu? I co powiesz że się nie zorientowałas?

Gość gość
to zależy chyba od genetyki ;) moja mama miała malutki brzuszek i ja też taki miałam sąsiadki mojej mamy dopiero w 7 miesiącu ciąży zapytały mnie czy ja czasem w ciąży nie jestem ;) jak byłam w 25 tyg ciąży to teściowa chciała kartę ciąży zobaczyć bo ciągle gadała że na pewno pomyli się w obliczeniach ;) a na porodówce mówili że wyglądam na max 7 miesiąc, zaraz po porodzie miałam tlyko luźniejszą niewchłoniętą skórę, żadnej piłeczki itp w drugiej ciąży to samo

Gość gość
Co zrobić? Spakować się I iść do tatusia :D

Gość gość
DO ostatniego miesiąca, i w bardzo łatwy sposób: ratujesz resztki przyzwoitośc****akujesz manatki i wyp^rdalasz do tego, co to dziecko zrobił.

Gość gość
Gdybys zaszła w ciaze we wrzesniu bylabys 21 20 tyg ciąży a w swieta 4 glupi by sie nie polapal.

Gość gość
Nie chce odejść od męża. Nie mam dokąd.

Gość gość
Jestem w kropce chce ukryć ta ciążę żeby mieć czas na wymyślanie jakiegoś planu.

Gość gość
Nie wiem jaki tu plan widzisz. Licząc wrzesień lub grudzień jesteś 8 tyg ciazy w plecy jak tu już ktoś policzył. Nie możesz przecież urodzić 2 miesiące za wcześnie lub 2 miesiące za późno. Prawda wyjdzie na jaw. Jak chcesz wkręcić meza w to dziecko to przecież nie możesz mu powiedzieć w połowie ciazy ze będzie tata Mamy styczeń i co powiesz- zaszlam z tobą w ciaze jak byłeś u mnie we WRZESNIU?

Gość gość
No to co mam zrobić twoim zdaniem???

Gość gość
Powiedz że chciałaś żebyście byli rodzicami. Od dawna się nie zabezpieczalas i nic nie wychodziło więc poddalas się inseminacji w klinice.

Gość gość
9:57 można krwawic na początku ciąży. W moim otoczeniu kilka razy tak się zdążyło. Dziewczyny myślały że to normalny okres i tyle . Potem jak źle się czuły to poszły do lekarza a tam 4-5 msc... brzucha nie było widać. I U mnie też zresztą było widać w 6 ,nosiłam koszulki luzniejsze dopiero potem mnie wysadzilo i miałam brzuch jak pilka. W ostatnich miesiącach też najwięcej przytylam

Gość gość
Ten temat trzeba podlinkować na bracia samcy. Tam ci poradzą. Bo tu to raczej "kurfa kurfie łba nie urfie" :D

Gość gość
Tu nie chodzi o to czy widać czy nie widać i kiedy powiedzieć że jest w ciąży tylko co będzie jak zacznie rodzić ? Nie wierzę że facet się nie polapie że urodziła dwa miesiące za wcześnie albo za późno. Tak to można oszukać 3tyg a nie 8. Wcześniaki nie rodzą się z wagą 4kg a to dziecko może się takie urodzić. Tak samo żadna kobieta nie przenosi dziecka kilka tygodni. Max 2 i wywołują

Gość gość
Całe szczęście, ze męża nie było. Nie wywiniesz się z tego kłamstwa. Facet.musiałby być idiotą, żeby uwierzyć że to jego. I dobrze, że go nie było bo się zorientuje. Ps jak można wpaść przy zdradzie?....

Gość gość
Kiepska sytuacja..

Gość gość
Rozważałaś usunięcie ciąży?

Gość gość
Ja mam radę, spakować się i wypiertalać do gacha

Gość gość
Autorko tyle co możesz zrobić to zbierać jak najwięcej pieniędzy, sama znasz swoją sytuacje. Masz rodzinę? Kochasz męża? Z kim mieszkasz i jaki kontakt masz z rodziną swoją i męża. Jak małżeństw o jest hujowe to rozeszlabym się. Jak jest super ale poplynelas to masz przesrane. 12 tydzień to koniec 3 miesiąca. Ja jednak wzielabym datę z września . 2 tygodnie zanim doszło do zapłodnienia + 2 tygodnie pomyłki od lekarza . Sama musisz odpowiedzieć na jakim poziomie jest twój mąż bo niektórzy nie pojmują nic o ciaza to czarna magia dla nich .

Gość gość
I tak nie ukryjesz, zwlaszcza jak bedzie mulatek.a skad ono sie wzielo?

Gość gość
Weź termin z września. 8tyg hmm no dużo... Ale 2 tyg zanim doszło do zapłodnienia plus 2tyg pomyłki lekarza to już 4tyg jesteś do przodu. Więc 36tyg to już dziecko jest spore. A jakbyś urodziła w 42tyg to by wyszło mężowi że 38tyg to już by się nikt nie połapal :D powodzenia :D

Gość gość
A co z ojcem dziecka autorko ? Nie da rady z nim jakos ?

Gość gość
Myślę że to prowo.

Gość gość
a jak potem wytłumaczysz termin porodu i wielkość dziecka, no nikt nie uwierzy ze przenosiłaś dzieciaka kilka tygodni, albo że urodził ci sie wcześniak wielki jak koń

Gość gość
Haha, żadnej krytyki, tylko dobre rady jak wjebać męża w wychowanie cudzego dziecka. Ciekawe czy tak samo radziły byście mężczyźnie który by was pytał jak zrobić w wała żonę. Same katoliczki, "kto nigdy nie dał doopy na boku niech pierwszy rzuci kamieniem" :D

Gość gość
To forum mnie zadziwia i ten temat jest dowodem na to, że korzystają z niego same "dzesiki, brajany, seby i karyny". Czysta patologia. Chciałam kiedyś was prosić o radę w sprawie rodzinnej to padały same chore odpowiedzi a tu kobieta chce męża wrobic w dziecko i wszyscy wspierają. No kufa same tępe zdziry tu siedzą. A co z tym Twoim gachem autorko? Trzeba było myśleć głową a nie c.pa. Mąż powinien Cię wywalić na zbity ryj na ulicę. Szmata. Tylko tym jesteś.

Gość gość
Oj tam oj tam, "pogubiła się" po prostu :D. Misiu, nie wiem jak to się stało, potknęłam się i nadziałam prosto na jego fiuta :D

Gość gość
ja mam 25 lat, bez pracy, skonczylam studia, mieszkam z rodzicami i mam chlopaka od prawie 7 lat. Wczoraj dowiedzialam sie, ze to juz 16 tydzien ;/ kompletnie nic nie widac, nosze ubrania te co zawsze, nawet pol kilograma na plusie nie ma, wiem mi to barzo ulatwia ;p powiedzialabym innym, ale wstydze sie, bo nie mam pracy, nie jestesmy malzenstwem ani nie mamy gdzie mieszkac... (tak, zaraz ktos napisze, ze jak w srednioweczu) ten plus, ze teraz jest okres jesienno-zimowy, wiec nawet do wigilii uda mi sie to ukryc :P