Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do nieszczesliwie zakochanych

Polecane posty

Gość gość

Widzialam go dzisiaj i nie poczulam nic. Jeszcze pol roku temu uginaly sie pode mna kolana, serce bilo mi jak mlotem i zasychalo mi ustach. Dzisiaj po prostu poszlam dalej. To juz koniec gehenny, czego i Wam zycze. :)

Gość gość
Czyli Kubuś juz NIGDY nie wróci do Eli, by ją dręczyć? W końcu podjął decyzję i wie, że seks jest dla niego najważniejszy? Oby wytrzymał w tym postanowieniu.

Gość gość
Jak udało Ci się to osiągnąć? Pytam poważnie. Zmienił wygląd?

Gość gość
Nie, wygladal dobrze. Nawet lepiej niz kiedys, chociaz nigdy nie byl szczegolnie przystojny w komercyjnym tego slowa znaczeniu, ale mi sie podobal. Jak to osiagnelam? Proste. 1. Usunelam wszelkie slady jego obcenosci w moim zyciu, usunelam go z wszelkich portali spolecznosciowych, whatsuppa, skasowalam numer telefonu i wszelkie wiadomosci. 2. Wyplakalam sie. Naprawde ryczalam. 3. Zajelam sie swoim zyciem, przylozylam do nauki, pracowalam w kazdej wolnej chwili, chodzilam na imprezy. 4. Puknelam sie z przypadkowym gosciem poznanym na imprezie.

Gość gość
No tak. Cel uświęca środki ;) Towarzystwo innych mężczyzn pomaga. Wiem po sobie. Wystarczy, że poznasz kogoś interesującego i Twój chvja warty obiekt westchnień z automatu idzie w odstawkę :) W sumie dobre podejście :)

Gość gość
Prosty wniosek : nie byłas zakochana tylko zauroczona a to co innego

Gość gość
Nie. Bywalam wiele razy zauroczona w zyciu, a zakochana tylko dwa i umiem wskazac roznice.