Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł w ciemności

zdrada

Polecane posty

Gość anioł w ciemności

Co myślicie o wybaczaniu? Uważacie ze warto dać komuś drugą szanse

Gość gość
Wybaczenie to wielka sztuka. Jesli pytasz czy ratować związek po zdradzie - jesli partner bardzo żałuje i widzisz jego skruchę, to tak. On Bedzie sie starał to naprawić, ale od Ciebie i Twoich uczuć zależy czy sie uda. Niestety, tylko kilka procent par to zdradzie sobie radzi, bo zraniona strona nie potrafi sobie poradzić z żalem, z zaufaniem na nowo i czesto idzie to w skrajność, typu wypominanie partnerowi co zrobił, a nawet poniewieraniem go.

Gość anioł w ciemności
myślę że w obecnej sytuacji czuje skruchę ... ale nie wiem czy ja bedę miała tyle siły żeby zapomnieć

Gość gość
Cóż, w takim razie musicie wszystko przewalkowac. Nawet jesli maja to byc kłótnie z płaczem - na pewno masz tysiąc pytań i Cie trapią. Zadaj mu je i oczekuj odpowiedzi. Przerobić trzeba. Mozna tez przy pomocy specjalisty. Sama zobaczysz z czasem czy dasz radę. Niestety, najgorszy jest brak zaufania i tu cieżko o nie na nowo.

Gość gość
Naucz się z tym żyć bo to naprawdę nie jest koniec świata. Wszyscy zdradzają bo to ludzkie jest. Moja żona zdradziła mnie z trzema mężczyznami na raz i pogodziłem się z tym.

Gość gość
skoro zdradziła Cie z trzema a ty sie na to godzisz to sorry ...wspołczuje

Gość gość
Autorko i jeszcze raz ja napisze. Badz wyczulona na to co on mowi. Panuje opinia, ze wina lezy po obu stronach i zdradzający miał powód, choć nie zawsze jest to prawda. Do czego mierząc - jesli facet próbuje przeforsować, ze masz swój udział w tym i jest to po części Twoja wina, a wiesz, ze nie - on próbuje wybielić sie Twoim kosztem i obarczyć Ciebie ciężarem. A to nie jest fair i tutaj trzeba bronić siebie i swojego zdania.