Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham koty

Polecane posty

Gość gość

Kot to najlepszy przyjaciel człowieka

Gość gość
kochaj ludzi a koty lub

Gość gość
Tak a jak umrzesz to cie kot będzie jadł a pies nawet nie dotknie Ninawidze kotów

Gość gość
Haha :D

Gość gość
Ratownik medyczny opowiadał mi jak pojechali do samotnego gościa bo go nikt od kilku dni nie widział Jak weszli do domu to ich na wymioty zebrało a miał 2 koty i nadgryzly mu cześć twarzy Coś okropnego Od czasu jak mi o tym powiedział nie dotykam nawet tych zwierząt

Gość gość
Pies też by cie zezarl. Kogo obchodzi co po śmierci cię zje? Kanibal może mnie zezrec.

Gość gość
Człowieku śmiej się możesz je kochać ale poszukaj czy nie ma informacji o takich przypadkach Jest to prawdziwa historia Jeszcze jedna opowiadał mi kolega ze stażu ale to było dawno więc nie pamiętam szczegółów Też tak zakończona Oblesne

Gość gość
To nie chodzi o to Cialo to Cialo Koty są fałszywe i zdradzieckie Uciekają z domu wracają bądź nie Pies nie opuści swojego pana

Gość gość
kot nie zje człowieka po śmierci to jest mit

Gość gość
A kot tego kto go karmil i dawał dach nad głową zaczął jeść Czy to normalne??? W jeszcze raz napisze nienawidzę kotów

Gość gość
Koty nie są dla ludzi którzy lubią sobie ludzi podporządkować. No i zwierzęta. Tylko dla takich którzy robią co chcą i wiedząc że inni też mają prawo do tego samego. Pies to taki duren który będzie się lasil nawet do kata.

Gość gość
Ja też kocham koty i psy. Mam dwa kociaki i dwa psy.Wszystkie wyrwane śmierci. A czy mnie nadgryzą po śmierci czy nie,to już mnie mało obchodzi,przecież wtedy żyła nie będę. Poza tym w tych historiach zapomnieliście dopisac że ciało leżało już jakiś czas,zwierzęta były wiec głodne. Człowiek też martwego człowieka zjada kiedy toczy sie walka o przeżycie. Historia zan mnóstwo takich przypadków. A kochać ludzi? za co ? Za obłudę ,zawiść i konsumcjonizm ? Nigdy. Chyba ze dzieciaki.

Gość gość
Koty nie są fałszywe są wierne nawet bardziej niż pies kot nigdy nie opuśc***ana.

Gość gość
A słyszałeś jak kot chodził na grób swojego pana i to jeszcze codziennie więc skończ pisać bzdury że koty są fałszywe.

Gość koty sa
falszywe

Gość gość
Skąd kot wiedział gdzie jest grób swojego pana?

Gość gość
Świnie z was.

Gość gość
pies potrafi ugryźć człowieka o tak bez powodu

Gość gość
gość dziś pies potrafi ugryźć człowieka o tak bez powodu x w życiu,powtarzasz legendy z 19wieku.

Gość gość
Koty są w stanie przewidzieć śmierć wtedy są cały czas przy człowieku.

Gość gość
Koty potrafią się martwić o człowieka sprawdzając czy oddycha takie mają zdolności

Gość gość
A ogladaliscie film na faktach o samolocie , ktory rozbil sie ( bodaj ze ) w Andach ? Nie ? To obejrzyjcie , to tak a propo jedzenia , a czlowiek to wszak istota rozumna i uczuciowa :o

Gość gość
Sąsiadka ma kota i zawsze wraca czekając pod klatką

Gość gość
Wypuszcza go wieczorem bo wtedy kot chce wyjść na dwór

Gość gość
a ja kocham KONIE! a moja kotka potrafi wyczuć kiedy jestem w totalnej rozsypce i przyjść się połasić choć zwykle jest niedotyalska. każde zwierze jest inne, tylko ograniczeni ludzie próbują wszystkie wsadzić pod jeden szablon. dla jednego piec, dla drugiego kot a dla trzeciego ptasznik.

Gość gość
"Koty nie są dla ludzi którzy lubią sobie ludzi podporządkować. No i zwierzęta. Tylko dla takich którzy robią co chcą i wiedząc że inni też mają prawo do tego samego. Pies to taki duren który będzie się lasil nawet do kata." X Zgadzam sie w zupelnosci .

Gość gość
"Sąsiadka ma kota i zawsze wraca czekając pod klatką" X Po moja byla sasiadke kot wychodzil ranow pol drogi gdy ta wracala z nocnej zmiany i wracali razem . Robil to codziennie , bo sasiadka miala tylko nocki

Gość gość
moja kotka całe lato znosi mi myszy i kładzie na wycieraczkę , czasem nawet 3 dziennie. ona mnie "dokarmia", czyli sie mną po kociemu opiekuje, czyli ma instynkt przynależności do stada bo ja w jej kocim pojęciu stanowię stado. a ludzie w obozach koncentracyjnych też z permanentnego głodu jedli swój gatunek, mimo rozumu i świadomości. kot to zwierze, które żywi się tylko mięsem, ciężko sie wiec dziwić że po śmierci właściciela nie mając pożywienie nie wcina paprotek i papieru toaletowego.