Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham koty

Polecane posty

Gość gość
Lubie zwierzeta , mialam psa , ktorego kochalam , mam kota i musze napisac , ze koty naprawde pokochalam .

Gość gość
Przecież to pies prędzej zje właściciela niż kot.

Gość gość
Są FAŁSZYWE i LENIWE

gość wczoraj x jakbyś miała tygryska i by Ci stadnie przyniósł np. głowę Twojego męża to byś nie okazywała wzruszenia, rasistko:O

Gość gość
to bzdura, że kot podjada martwego człowieka. Nie jest padlinożercą, ani pies. Głupi ludzie wymyślają takie brednie, żeby straszyć i obrzydzać zwierzęta innym. Ratownik medyczny chyba po pijaku takie pierdoły opowiada. Psy nałatwiej nauczyć agresji, ale w drugą stronę to już trudniej i potem jakiś idiota oberwie od własnego psa, a sam go uczył głupot . Koty szwendają się po okolicy, żeby szukać guza i dać się w końcu przejechać. Tak żyją koty głupich właścicieli. Zanim je przejedzie, rozmnożą się, bo przeciętna cebulacka rodzina nie da wykastrować kota. Koty nie atakują ludzi, przecież to nie tygrysy

Gość gość
gość wczoraj A ogladaliscie film na faktach o samolocie , ktory rozbil sie ( bodaj ze ) w Andach ? Nie ? To obejrzyjcie , to tak a propo jedzenia , a czlowiek to wszak istota rozumna i uczuciowa x Alive-dramat w Andach ,taki tytuł. Jak akurat tych ludzi rozumiem,walczyli o przetrwanie. Prawdą jest też ze kot czy pies potrafi zjeść swojego pana,gdy ten umrze,nikt nie zaglada,a zwierzę kona z głodu.Nie jest to winą zwierzęcia,nie jest to podyktowane żadnym fałszywym obliczem kota tudzież psa a tak jak w przypadku pokazanych w dokumencie o Andach ludziach,walka o przeżycie.

Gość kiciunia ewunia
ile tu mitów i fałszy o kotach- wypisują je te osoby, które kotów nie maja, znają z bajek:) mi akurat to wisi czy kot mi po śmierci nadgryzie nos czy kawałek ucha. Kotki i Kocury różnią się temperamentem, u ludzi kobiety są pracowite, czujne itd. jak to u samic i samców każdego gatunku.

Gość gość
ja mam 2 psy i 2 koty ras dużych. Często pytają czy się nie boję, że pies, który waży więcej niż ja mnie uszkodzi. Nawet mi się nie chce tego komentować. Podobnie jak w przypadku kotów, moje rzekomo są nieszczęśliwe, bo kastraty, nie włóczą się po okolicy, mają osiatkowany taras i możliwość wychodzenia z domu pod opieką. Prymitywne osoby nic dla mnie nie znaczą, tak jak powtarzane przez nie głupoty na temat psów i kotów. Gdyby mnie zeżarły to rodzina zaoszczędzi na pogrzebie. Jakie praktyczne i za darmo ☺

Gość gość
ja chwilowo nie, bo mnie taki jeden podrapał, ale mi przejdzie. Kot kuzynki nie chowa pazurów, jak gepard. Gepard nie chowa, bo nie może, a kocisko czemu?

Gość gość
Ja kocham koty za tajemnice , ktora w sobie nosza , niezaleznosc , dume , koty naprawde maja w sobie cos krolewskiego . Ale to dostrzeze tylko osoba , ktora ma zwierzeta , koty i psy .

Gość gość
kotów i psów nie da się nie kochać. Te gady nie zawsze doceniają, że je kochasz, niektóre czasem się odwdzięczą zębami i pazurami, ale to bez znaczenia. Życie bez zwierzaków jest całkiem do d/u/p/y