Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę być zawsze sama bo nie zaufam

Polecane posty

Gość gość
Czyli powtarzane są moje słowa, tylko w innej konfiguracji ;)

Gość greg1965
Autorko zastanów się dlaczego po latach bycia z tobą on "pokazał swoje oblicze". Czy wszystko co złe to on? Ty jesteś bez winy? Twóje zachowanie nie doprowadziło do rozpadu związku?

Gość gość
Moje zachowanie było klarowną konsekwencją jego działań i zachowań. Jestem pewna, że gdybym ja robiła to co on to skończyłabym z wybitymi zębami. Ale oczywiście jemy było wolno, bo jest facetem, ja nie jestem w stanie my przywalić więc czego się miał obawiać? Autorka

Gość greg1965
Autorko nie mówimy o tym co on robił lub raczej czy robił to w konsekwencji beznadziei w waszym związku. Zadaj sobie pytanie czy dbałas o to by wiązać wszystkie sznureczki tego związku, czy wyszłaś założenia jak zapewne i on, że jak jest małżeństwo to jest i niech sie kręci?

Gość gość
Pytanie, tak jak mowi greg, co spowodowalo jego zachowania? Mimo Twojej nieskazitelnosci taki byl? Przypomnij sobie, czy Ty bylas taka idealna, czemu on poszedl na panienki? Moze czul sie zaniedbywany? Wiesz, jacy oni sa prosci w konstrukcji, jak cos nie pasuje to ida tam, gdzie to dostana

Gość gość
Miałam dokładnie to samo !!! Na początku romantyczny prawiczek a po 3 latach damski bokser który flirtowal na boku, nie ma komu ufać

Gość gość
Nie ma reguły ja poznałam cichego prawiczka a po latach wyszło jakim menelem i sukinsynem jest a koleżanka poznała imprezowicza a wyszła za niego za mąż i są czesliwi

Gość gość
Łobuz kocha najmocniej :) a nie cichy, skromny prawik, z porozu romantyk, ktory pozniej pokazuje, na co go stac. Widac cos w tym jest.

Gość gość
17:16 żebyś widziała ,,często ci poukladani pokazuja niestety że "cicha woda brzegi rwie" i po latach wychodzi że to nie woda tylko szambo z guffnem

Gość gość
Wlasnie, do niedawna myslalam, ze prawik to czlowiek wartosciowy, jednak to mylne, bo on dopiero przy nas moze sie "rozkrecic", sprawdzic, jak jest z innymi kobietami. Z drugiej strony faceci z przebiegiem to sa tacy "z drugiej reki", wyhustani, z niejednego pieca chleb jedli. Ehhh...

Gość gość
Nikt nie jest nieskazitelny, ale ja nie jestem typem kobiety, która włazi w tyłek facetowi, który ewidentnie ma ochotę o inne. Wpędził mnie w wiele kompleksów, zabronił realizować się w mojej pasji, bo było to dla niego "nie fair". Ja chciałam utrzymać ten związek, kochałam go, a on ciągle gapił się na inne i robił jednoznaczne komentarze. Nie potrafiłam przymknąć na to oka, bo k***a sam ustalał granice, których potem nie przestrzegał. Autorka

Gość gość
Jak sie usprawiedliwiaja idealy. :D chyba tylko prawiki co kobiet nie znaja sie nabiora na te brednie

Gość gość
Prawiki są jeszcze gorsze bo ich będzie ciągnąć zawsze jak to jest z innymi

Gość gość
27.18 takie szambo z goownem to Jakubek i jego narzeczona Eugenia szambo i szambo daje wielkie szmbo.A co myślałeś chamie, że żartuje? Jesteś śmieciem, byfdlakiem, psychopata i NIE CHCE MIEĆ Z TOBĄ NIC WSPÓLNEGO, mam plunac ci w gębę u niej w domu jak zajdę? U jej synka? Wtedy zrozumiesz? To że mnie wykorzystujesz, to że reaguje, to FIZJOLOGIA bydlaku a nie moje chęci, gardzę tobą za to, jesteś śmieciem odpadem ludzkim i NIC tego nic tego zmieni, żadna kasa. Nie boję się ciebie, nie boje się ani cierpienia ani śmierci, ty bój się tego co cię czeka, bo za mnie jeszcze zapłata do ciebie nie przyszła.

Gość gość
17:24 a ty co idealny faceciku robisz w watku dla kobiet? Tak cie kobiety zewszad otaczaja, ze az musiales tutaj usiasc i dosrywac wszystkim tutaj piszacym? Pewnie wala do ciebie piekne kobiety drzwiami i oknami, a ty z niemocy trafiles az tutaj :)

Gość greg1965
Szanowne Panie to p********ie. Jakie znaczenie poukładani czy nie, imprerowicz czy nie, prawik czy nie. Jeżeli ludzie się dobiorą i będa o siebie dbać to będą szczęśliwi. Osobiście uważam, że wszystko niszczy małżeństwo. Bardzo często ludzie uważają, że jak papier podpisany to mozna olewać partnera. Zazwyczaj eleganckie i zadbane kobiety staja się zwyczajne ii faceci również. Zazwyczaj pred ślubem lubiące sex nagle lubia go tylko raz w tygodniu a potem nawet raz w miesiącu. Często nie rozumiecie, że potrzeby seksualne faceta są dużo większe niż wasze. a prawda jest taka, że jak facet nie dostanie w domu to nawet jak bardzo kocha i to bardzo to w końcu odsunięty pójdzie taam gdzie dostanie.

Gość gość
Mam dobra rozrywke czytajac te brednie. :)

Gość gość
Tylko nie popluj monitora ze smiechu. Wez przyklad z Grega, madrze pisze :)

Gość gość
Czyli jeśli facet nie daje kobiecie satysfakcjonującego seksu to ona ma pełne prawo do znalezienia kochanka i szukania takiego penisa, króry ją zaspokoi :D Albo jeśli facet przytyje, zachoruje, ulegnie wypadkowi to jej zdrada jest automatycznie usprawiedliwiona

Gość gość
To musi dzialac w obie strony, wiec tak, tak musi to byc :)

Gość gość
To ja dziękuję, nie chcę związku. Może inni podadzą mi przykłady dlaczego oni tkwią w związkach?

Gość gość
Bo czasem ludzie maja szczescie i sie dobiora idealnie

Gość gość
17:41 Albo tylko im się tak wydaje, a prawda wychodzi po latach lub nigdy.

Gość gość
Ale przezyja w tym szczesciu pare lat i nikt im juz tego nie zabierze, w zyciu niczego nie mozna byc pewnym.

Gość gość
Tyle, że to szczęście jest tylko iluzją.

Gość gość
To lepiej zamknijmy sie w domu, nie spotykajmy mezczyzn/kobiet, bo a nuz nas oszukaja, oklamia, zdradza. Trzeba dmuchac na zimne, ale czy to bedzie wtedy zycie?:)

Gość greg1965
Szczęście to nie iluzja. Szczęście musimy dać sobie sami. Związek to ciągła walka o lepsze jutro, to walka o miłość. Jeżeli ilość szczęśliwych dni jest większa niż tych złych to jest to szczęśliwy związek. A związek to wszystko to jak się czujemy w swoim towarzystwie, jak sie do siebie odnosimy, jak sie wspieramy, jak sobie pomagamy, jaki jest nas sex, jak za sobą tęsknimy. To wszystko musi być ok a jak część z tgo jest do d**y to szkoda sobie d**y zawracać takim związkiem. Gdzieś tam jest ktoś kto ma takie samo potrzeby jak ja. Problem w tym jak tą właściwą osobe wyłuskać z tłumu.

Gość gość
Ja tam uwazam, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i jeszcze nigdy tak nie bylo, zeby jakos nie bylo :) wiec czekam, co przyniesie los, nie mam parcia, nie szukam na sile. Bedzie co ma byc-takie podejscie mi odpowiada. :)