Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trace kontakt z przyjaciolka, co robic? pomozcie

Polecane posty

Gość gość

obydwie mamy po 29 lat. Przyjaznimy sie od lat, od jakiegos roku robi sie miedzy nami dziwna atmosfera, nie mamy za bardzo o czym rozmawiac imo ze bym chciala ja jestem po studiach ona po Lo mimo to to ona jest bardziej zainteresowana polityka, ksiazkami, bardzo lubi chodzic po gorach i zwiedzac nowe miejsca, mi szkoda na to troche pieniedzy od roku czasu kolezanka cwiczy na silowni i ciagle o tym gada, o dietach o cwiczeniach jak to sie z tym dobrze czyje a wazy 50 kg ja waze 75 i jest mi najzwyczajniej glupio jak wspomina o silowni i o efektach a ja nie mam tyle samozaparcia by cwiczyc. Nie wiem co robic by ratowac ta przyjazn, bo chcemy obie ale tera ciezko zalapac jakis temat w ogole do rozmowy kiedy ona zmienila swoj tryb zycia bo ja najzwyczajniej jestem tpem domatora a ona jest aktywna co robic

Gość gość
dziwne, koleżanka ćwiczy są super efekty, zna się już na diecie, dlaczego z tego nie skorzystasz? ćwicząc z nią raz, dwa byś schudła, akurat w tym przypadku to nie Ona ogranicza Ciebie tylko Ty ją, więc problemem jesteś Ty.

Gość gość
dlaczego ja mam sie dostosowywac do niej? nie rozumiem?

Gość gość
Ale o co ci chodzi bo z tego postu nic nie wynika. O te gory Ci chodzi czy o jej wagę czy o Co?Myślałam że się poklocilyscie o faceta czy prace etc.

Gość gość
a dlaczego ona ma sie dostosowywac do ciebie? z watku wynika,ze czekasz na rady ale w rzeczywistosci oczekujesz odpowiedzi dostosowanych do twych oczekiwan. pochodz troche z nia na silownie,2-3 razy w tygodniu ci nie zaszkodzi,a od razu bedzie o czym rozmawiac.