Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 31 letnia dziewica i stara panna to powód do samobójstwa ?

Polecane posty

Gość gość

nie chce mi sie zyc

Gość gość
Ogarnij sie.dziewczyno i poszukaj sobie.poprostu porzadnego mezczyzne np. 30 letniego prawiczka i badz szczesliwa. Prawiczkow jest bardzo duzo.

Gość gość
To nie powód żeby sobie odbierać życie.

Gość gość
W tym wieku jeszcze wszystko się może wydarzyć. Zadbaj o siebie, kup nowe ubrania, idź na jakiś fitness i jakiś chętny na pewno się znajdzie. Dużo kobiet 30+ jest wolnych, bo nie miały szczęścia albo rozpadły się ich kilkuletnie związki. Przecież nie masz wypisanego na twarzy, że jesteś dziewica. Masz takie same szanse jak każda trzydziestolatka

Gość gość
To powód do szczęscia widać że się szanujesz to się ceni w dzisiejszych czasach

Gość gość
Brak bolca to powód do samobójstwa? Chyba lepiej je popełnij, nie kalecz świata

Gość gość
Mi się marzy 30 paroletnia dziewica

Gość gość
Wiekszosc polaczkow to falszywe qrwy i alkoholicy. Kiedys na pewno zdradza jak beda mieli okazje. Lepiej jak bedziesz sama. Uwierz mi. :)

Gość gość
ja mam 34 lata i też jestem dziewicą, miałam okazje ale z nich nie skorzystałam. Teraz żałuję bo jest mi coraz trudniej, także chyba umrę jako dziewica

a czy sie modliłas o dobrego meza przynajmiej 10 lat straciłałas ze sie nie modliłas o meza

Gość gość
"Dobry maz" buahaha zart tysiaclecia ale kazda musi sie przekonac na wlasnej skorze :D

Gość gość
Nie ma nic bardziej badziewnego niż te pseudorady pt" kup nowe ciuchy, zmień fryzurę, wyjdź na spacer albo na fitness", kto to w ogóle wymyśla?!:O Myślisz, że przez 31 lat nie miała lustra w domu, nie dbała o siebie, nigdzie nie wychodziła i zapewne gnije w domu. Zabrakło jeszcze rady, żeby kupiła sobie banana, a uśmiech pojawi się jej na twarzy. Nie ważne kto jaki jest, ilu ma znajomych, jak aktywnie spędza czas. Jedni poznają odpowiedniego faceta nie wychodząc dalej niż własne podwórko w wieku kilkunastu lat, a innym nie jest to pisane i latami nie mogą spotkać takiej osoby nie ważne jak bardzo chcą i jak otwartymi ludźmi są. Zawsze znajdzie się jakiś chętny, nie problem wyrwać kogokolwiek, ale nie o to chodzi normalnej kobiecie. I nie da się niczego przyśpieszyć, ani przewidzieć gdzie i kiedy pozna się tę osobę. Trzeba po prostu wykorzystywać życie tak jak się najlepiej potrafi i żyć z przekonaniem, że na pewno w końcu los się odmieni. Nie zadręczać się myślą o samotności i nie wychodzić na każde spotkanie czy miejsce z nadzieją, że może właśnie tam go spotkam, bo to powoduje tylko wieczne napięcie, a potem rozczarowanie jak znowu okazuje się, że nic z tego nie wyszło. Do tego taka wiecznie napalona na spotkanie takiego faceta bije desperacją na kilometr, a to jedynie może przyciągnąć jakiegoś innego desperata, albo gnoja, który wykorzysta jej słabość

Gość gość
Jak jestes biedna to tak

Gość gość
dobry mąż to głupi mąż, to po prostu pantoflarz...

Gość gość
gość dziś "Dobry maz" buahaha zart tysiaclecia ale kazda musi sie przekonac na wlasnej skorze smiech.gif Chyba nie wmowisz nam ze kazdy jest zly....

Gość gość
Jestem silna debilu i NIGDY nie odbiorę sobie życia, szybciej ty zdechniesz jak pies, dla wielu twoja śmierć byłaby świętem, wiesz o tym, tyle zła wyrządziłeś innym.

Gość gość
szczerze, to współczuję takim osobom jak autorka. nie wyobrażam sobie w tym wieku ani razu nie przeżyć wspaniałego aktu zbliżenia dwóch osób do siebie........

Gość gość
A potem przeczytać w necie jak to w tym wspaniałym akcie lIzala mu o***t i ssała aż po pmidorki koktajlowe? Jak klęczała przed nim i na szczęście cyce zasłaniały jej obleśny wielki brzuch, który nawet jest wielki jak leży na plecach? Z takim facetem jest to też wspaniały akt?

Gość gość
Nie obrzydzaj mnie

Gość gość
A czego tu wspolczuć? Tylko niskiego poczucia wlasnej wartości by robić z siebie taką sierotę i pisać o samobójstwie.

Gość Pan śmieć
A czy 34letni prawiczek i stary kawaler to powód do samobójstwa? Są chwile gdy cierpię z powodu strasznej samotności i myślę o tym by skrócić swoje męki. Autorka jest w lepszym położeniu od swego męskiego odpowiednika w sytuacji analogicznej, bo kobieta zawsze ma szansę poznać kogoś kto ją pokocha. Starego prawiczka natomiast wszystkie wyśmiewają i odrzucają. Dla mnie dziewica w tym wieku byłaby ideałem kobiety. Szkoda tylko, że ideałem o którym mogę jedynie pomarzyć:(

Gość gość
a ja Ciebie chętnie poznam aj mi na siebie jakiś namiar

Gość gość
gość dziś Masz zupelna racje, zgadzam sie z calym postem!

Gość gość
Ja mam tak samo jak autorka ale zabijac sie nie zamierzam. Za facetami tez latac nie zamierzam, bo wstyd sie przyznac do dziewictwa. Ale samobojstwo to juz przesada,.... chyba ze autorko masz wielka ochote na seks to zakrec sie gdzies kolo jakiegos kolegi...

Gość gość
Poznań chętnie Was dziewczyny

Gość gość
Jest święta zasada: stara dziewica to dziewczyna która wszystkich odrzucała czekając na księcia albo modela; stary prawiczek to chłopak którego wszystkie odrzucały.

Gość gość
czeka nas samotne zycie bo takich starych mezczyzni juz nie chca. spieprzylysmy po prostu zycie...

Gość gość
Kazdy kazdemu predzej czy pozniej sie znudzi a co za tym idzie zdrady itd. Dlatego lepiej byc samemu i zaoszczedzic sobie rozczarowan :)

Gość gość
gość dziś czeka nas samotne zycie bo takich starych mezczyzni juz nie chca. spieprzylysmy po prostu zycie... X Chcą, chcą, tylko trzeba na takiego trafić i zaakceptować, że nie będzie on raczej księciem na białym koniu ;-) Co do trafienia to uważam, że nie należy szukać na siłę lecz mieć otwarty umysł i serce, nasłuchiwać sygnałów. Mam wrażenie, że to nie kwestia naszego wyboru, jak mówi stare przysłowie "co komu pisane". Naszą rzeczywistością być może kieruje jakaś niewidzialna nić zdarzeń. Jednemu się coś przytrafia wcześniej, innemu później, a jeszcze innemu wcale. Odnośnie zaawansowanego dziewictwa/prawictwa to stanowi to problem tylko i wyłącznie w naszych umysłach. Sami musimy zdecydować czy warto z tym żyć czy nie. Ale na pewno należy mieć wyyebane na to co inni o tym myślą. Jeśli jakąś kobietę gorszy to, że jestem 39-letnim prawiczkiem to znaczy, że nie była by mnie warta gdybym był doświadczonym rochaczem. Prosta konkluzja ;-)