Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie jakieś osoby homoseksualne?

Polecane posty

Gość gość

i czy otwarcie mówią one o swojej orientacji? czy są przez to wyśmiewane ?

Gość gość
Ja jestem homosexualistą. Wogole krecà mnie damskie ciuszki,lubie sie przebierac i sluzyc

Gość gość
owszem znam, to mój współpracownik. Bardzo przystojny, wysoki facet pod 40-tkę. W życiu byście nie powiedzieli, nie jest taką stereotypową ciotką, ale normalnym facetem. Nie obnosi się z tym i nie chwali, bo to jego prywatne życie, ale też nie wypiera się zapytany. Nikt go nie wyśmiewa, a przynajmniej nic o tym nie wiem, ogólnie jest bardzo lubiany i szanowany. To po prostu zwyczajny, sympatyczny facet i tyle.

Gość gość
znam jednego otwartego, od kilkunastu lat z jednym partnerem, superinteligentny, ma na tyle silną pozycję, ze nikt mu nie przyskoczy

Gość gość
Biedroń.

gość dziś nie jest taką stereotypową ciotką, ale "normalnym" facetem. Nie "obnosi" się z tym i nie "chwali", bo to jego prywatne życie, Nikt go nie wyśmiewa, a przynajmniej nic o tym nie wiem, ogólnie jest bardzo lubiany i szanowany. To po prostu "zwyczajny", sympatyczny facet i tyle. wiesz jak to zabrzmiało? jak akt desperacji homofoba ;) żal.

Gość gość
kobiecykarol89 dziś gość dziś skoro zadano pytanie, ten ktos konkretnie i rzeczowo odpowiada.