Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa995

Wkładka , spirala ?

Polecane posty

Gość Ciekawa995

Witam was wszystkie :) Chciałam zapytać czy używacie i jaką wkładkę możecie polecić . Czy lepiej założyć ja na NFZ czy prywatnie i jaki to wtedy jest kosz ? Mam dwójkę dzieci i biore tabletki ale jest to bardzo męczące więc wolała bym coś na dłużej i o czym nie muszę pamiętać dzięki za wszelkie odpowiedzi :)

Gość Mamuśka102
Ja nie używam ale z miłą chęcią się także dowiem :)

Gość gość
Ja mam gynfix.Najlepsza na rynku i dla każdej kobiety.

Chciałabym powiedzieć wszystkim kobietom, że skutkiem stosowania spirali jest aborcja. Zapłodnione jajo nie może się zagnieździć i ginie. Jest spędzane. Wiem, że wiele kobiet w czasie okresu zauważa w krwi coś na kształt skrzepu i odczuwa wielkie bóle, większe niż podczas zwyczajnej menstruacji. Idą do lekarza, a ten nie poświęca temu wszystkiemu szczególnej uwagi, przepisuje im jakiś środek przeciwbólowy, a gdy ból staje się nieznośny, daje zastrzyk. Wiecie, czym tak naprawdę jest spirala? Mikro-aborcją. Tak, spirala powoduje mikroaborcję, gdyż zapłodniona komórka jajowa chce się zagnieździć w macicy i nie może z powodu spirali, jak Wam już to wcześniej powiedziałam. Te zapłodnione komórki jajowe to są już ludzie. Mają już duszę, w pełni wykształconą duszę i nie pozwala się im żyć. Straszną rzeczą było przyglądać się, jak wiele takich zapłodnionych komórek - a więc w pełni zdolnych do życia ludzi – zostało w ten sposób spędzonych. Te słońca, „boskie iskry” są zgaszane, mordowane, a krzyki dzieci wstrząsają fundamentami Nieba

Gość gość
Chyba lepsza spirala niż 'peklowanie' już narodzonych dzieci w beczkach?

Gość gość
Marcin Prawda Spadaj ze swoimi mądrościami do Frondy, Radia Maryja, Małego dziennika albo innego Gościa niedzielnego. Odczep się od nas kobiet.

Gość gość
To juz tak w tej Polsce jest ze najwiecej do powiedzenia maja ci ktorych problem nie dotyczy.