Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka chce chodzić tylko do lekarzy kobiet.

Polecane posty

Gość gość
Ty ubezwłasnowolniasz córke i jeszcze upadlasz wysyłając do obcego faceta. To tak jakbys ją wysłała do burdelu! A jaki ty masz w tym interes na siłę wysyłając córkę do odyńca upadlając ją. Czyżby cie to podniecało jak oddasz córkę w rece obcego faceta? A może chcesz się zemścić za coś własnej córce. Licz sie ze gdy bedziesz zalezna od corki to ona ci to odda. Nawet może za to gdy pozna chłopaka odejsc i zerwac z tobą kontakt za taki uraz psychiczny bo ja bym tak zrobiła ze zwyrodniałą matką.

Gość gość
Odyńca:) dobre! A czy to nie dziwne że taki stary sapiący typ specjalizuje się akurat w badaniach młodych dziewczyn ?

Gość gość
22.47 Masz całkowitą rację .Taka jest rzeczywistość że ginekolodzy badajacy młode laski to zwykli pedofile. Bo do 18 r życia powinna badać ginekolg płci żeńskiej! A gdy bada facet to obowiazkowo powinna byc osoba bliska pacjenta! A ta matka jest albo zboczona lub chora psychicznie chciec by badal ją facet i upokarzac własną córkę. Obowiazkiem matki jest dbać o dobry stan psychiczny córeczki. A ta psychicznie dołuje córeczkę. Dlatego powinno sie zabrac jej prawa rodzicielskie! Do ginekologa sie nie chodzi gdy niema dolegliwości. A jak juz to do kobiety znajace lepiej fach ginekologa.

Twierdzi, ze wstydzi się mężczyzn i przed żadnym się nie rozbierze. Ostatnio ma problemy z zatokami i zapisałam ją do laryngologa najlepszego w naszym mieście (mężczyznę). Ile ja się musiałam nabłagać, naprzekonywać, naobiecywać, że zajrzy jej tylko do nosa. x czyli to nie jest kwestia intymności, tylko, niestety, była zgwałcona lub molestowana i nie chce być za blisko mężczzny, który ma nad nią jakąś władzę, np. w tym przypadku kontroluje jej otwór gębowy.

Gość gość
Jej sprawa. Daj jej spokój. Wiele dojrzałych kobiet nie lubi nawet zdejmować bluzki, aby dać się zbadać lekarzowi, a dziwi Cię 16-latka?

Gość gość
Twoja córka jest w tym najtrudniejszym wieku i naturalne jest dla niej odczuwanie wstydu przed facetami. Tzn. Jest normalna i zdrowa psychicznie. Dojrzewa i z jednej strony jest zainteresowana płcią przeciwna a zdrugiej się wstydzi. Dużo z nią rozmawiaj ale nie przymuszają do niczego i nie ośmieszaj . Sama za rok czy dwa uzna ze to zachowanie było śmieszne czy nieuzasadnione. Niech sama wybiera lekarzy ale fajnie ze idziecie do mężczyzny laryngologa bo jeśli będzie miły to sama zobaczy ze faceci to nie demony. Powodzenia.

Odwołałybyście wizytę na moim miejscu, czy byłybyście nieugięte? x tak, ty ją trzymaj za nos a on w tym czasie jej penisa w usta:O

Gość gość
Pewnie i tak już nie jest dziewicą.

Gość gość
Twoja córka oglada sie za rówieśnikami a nie za starym ciulem. Bo dla niej nawet młody lekarz to stary ciul. Chcesz zeby byla spaczona i przyprowadziła męża w twoim wieku? Ja nie chodzę do facetow a jestem po porodzie tylko do kobiet lekarzy. A ty czujesz poped do ginekologa skoro córeczkę chcesz uszczesliwiać ciulem na siłę.

Gość gość
Mamusia dbająca o córeczkę i prowadzi do obcego faceta ginekologa by przed nim się rozebrała. I zdziwiona ze nie chce. Może mamusia szykuje córeczkę do zawodu prostytutki ? Jak mixna byc tak ograniczoną mamusią i nie liczyć sie z intymnością córeczki! Tylko do kobiety lekarki sa delikatniejsze i stawiaja normalne pytania bez skrępowania.

Gość gość
ha ha ha zapewne jakiś zboczeniec ginekolog w ten sposob zachęca do badań młode cipki pisząc jako troskliwa mama.

Gość gość
Spadac z tego dzialu zboki i koniotrzepy!!! przestancie sie podszywac pod kobiety

Gość gość
Ja mam prawie 40 lat i też chodzę głównie do lekarek kobiet. Takie preferuję. Człowiek się czuje o wiele bardziej komfortowo. Nigdy nie byłam poważnie chora, bo wtedy rzeczywiście bym się kierowała głównie renomą. Sztuczny problem robisz, bo jest mnóstwo dobrych lekarek kobiet, do tego podejście do pacjenta mają dużo lepsze. W zeszłym roku byłam u laryngologa faceta, podejście do pacjenta i zainteresowanie pacjentem tragedia, z wynikami poszłam już do babki, również z tytułem naukowym, niebo, a ziemia.

Gość gość
Kobieta lekarz do kobiecych chorób a facet do chorob facetowi wszystko w temacie. Chyba że jakis zwyrodnialec chce piescić mlode cipki?

Gość gość
Pewnie zazdroscisz frustracie? Lepiej o psychiatrze pomysl zamiast rozpisywac sie o ginekologach. Kazda kobieta chodzi tam gdzie woli i czy do kobiety czy do mezczyzny to nie ma znaczenia. Wazne sa kompetencje i dostepnosc wizyty w razie potrzeby. Wiec nie mow kobietom co maja robic

Gość gość
Jest znaczenie szanowny Panie do kogo się chodxi bo facet gin to ryzyko molestowań , gwałtu i zakażeń. Kobieta ginekolog jest dokładniejsza i posiada wieksza niesrety wiedzę jak ktos słusznie zauważył!

Gość gość
Serce ma każdy nos także .Więc kardilog czy laryngolog płciowo jest wsio ryba .Ale skąd facet ma wiedzieć co czuje kobieta podczas miesiaczki ? Miał kiedyś ? Powiedzmy durna matka pośle takiemu młodziutką córkę która ma problemy wieku dojrzewania -co taki wie , raptem ułamek tego co kobieta lekarz .

Gość gość
21.05 tak masz słuszność co wie i co czuje facet podczas bólu podczas okresu itd... Również masz rację że pocha w łapy starszego faceta może zboczeńca i nawet spowoduje że może zostac lezbijką na życzenie mamy! Powinna sie leczyc jej mama u psychiatry.

Gość gość
Jako dwudziestoparolatka byłam u dwóch ginekologów facetów- obaj mnie molestowali. Już nigdy nie poszłam do faceta, to ohydni zboczeńcy. Rodziłam prywatnie, przy samych kobietach, wiem, że niestety nie każda z nas może sobie na to pozwolić. Ale żeby nastolatkę zmuszać do pójścia do ginekologa dziada to dla mnie niezrozumiałe.

Gość gość
I tak nic nie poradzisz oszolomie ze kobiety chodzily, chodza i beda chodzic do facetow ginekologow i nierzadko jeszcze im za to placa :D a twoje teorie nikogo nie interesuja, chocbys tupal nozka ze zlosci :D Bez odbioru

Gość gość
Do wypowiedzi powyżej. Ja gdy chodze to nigdy nie jestem sama podczas badania kiedys byl moim chłopakiem teraz mezem i widzi caly przebieg badania. Podczas jednej z wuzyty chcial wyprosić meza zareagowalam stanowczo co panu przeszkadzs obecnosc jakie ma pan zamiary zmieszal sie ginekolog. Gdy wyszlismy okazalo sie że musielismy oboje poczekać na poczekalni. A jedna do drugiej kobiety mowily ze jest dziwny ten ginekolog bo kaze miec majtki zalozone i tylko każe spóścić i wsiadac na fotel. Troszke zboczony ginekolog. Wiecej nie poszlismy do niego. Nie udała bym sie na badanie bez męża bo musi być cale badanie obok mnie nie za parawanem jak jeden debil ginekolog probowal również schowac mi męża. Też odmowilam i mąż bedxie przymnie lub odchodzę. Odstawil parawan w kąt. Za kogo maja sie ci ginekolodzy ze chcą byc ważniejsi od partnera czy chłopaka. A autor blogu o córce jest również zboczonym ginekologiem podszywa sie za mamusie!

Gość gość
Do zadnego lekarza nie powinno sie chodzić gdy niema konieczności! Zwlaszcza do ginekologa a jak juz to do babki ginekolog bo faktem jest w temacie bólu menstruacyjmych

Gość gość
hej, pomużcie mama chce mnie zapisać do ginekologa faceta (jej kolegę, mama jest kardiologiem w tej samej klinice), a ja nie chcę:O co jej powiedzieć?

Gość gość
A ile masz lat że mama cie zapisuje? Moja ma nigdy nie ingerowala w lekarza do jakiego chodzę. Za to pilnowała by z raz do roku robic dosc szczegółowe wyniki krwi i moczu. Lekarz bez wyników jak krew mocz czy od dobtego radiologa usg itd jest nikim a pomacanie mlodej cipki tylko go podnieci nic więcej o ile nie przekaze na rekawiczkach gratis jakiejś bakterii wirusa itp... Tylko dobry radiolog gdy cos dolega stwierdzi bo dopochwowym usg ginekolog niewiele zobaczy bo oni sa tylko po szkoleniach nie po dlugoletnich studiach radiologicznych. Ja bym mamie odmowila ze czula bym sie niekomfortowo by taka osoba mi zagladala do cipki. A najlepsze niestety sa kobiety. Koleżanka byla razem chlopakiem u dwoch facetów ginekologów i stwierdzili zatrzymanie okresu. Poszli jako trzeciej kobiety stwierdzila ciążę bylo to w ciągu dwoch dni. Jeszcze jej chlopakowi pokazala po czym poznac w cipce. Koleżanka powoedziala ze byla u dwoch wcześniej ginów i mowili o zatrzymanou okresu odp. To się przsłyszałaś , ale bylismy oboje i chlopak również słyszał a to wierze i soe pomylili. Dlatego nigdy sama nie chodze na badania zwlasza cipki.

Gość gość
Jesteś z boczna posyłając córkę do faceta ginekologa! To obcy facet a ilu z nich to zboczeńcy? Tylko do kobiety i to gdy jest naprawde konieczność. Bo gdy zaczyna życie seksualne to z chłopakiem i by widział że jego ukochanej nie dzieje się krzywda. Takie badania zbliżają i obojga do siebie. A ma prawo miec ukochanego przy badaniu jak i zabiegu.

Gość gość
Może to dobry sposób wysłać do faceta ginekologa i przyzwyczajać do otwierania się przed chłopakami by sobie nie żałowała i d**y dawała. Tylko gdy zostaniesz babcią bo szkodlowa antykoncepcja nie pomoże. A może chcesz zostać babcią?

Gość gość
A gdzie się podziały te wszystkie kobiety zaciekle broniące cudownych, kompetentnych, delikatnych, miłych, szarmanckich mężczyzn go ekologów i psioczace na kobiety ginekolizki?

Gość gość
05.13 bo to byli faceci ginekolodzy podszuwajacy się pod pacjentki. Doskwiera im brak kasy i mlodych c**ek do pomacania. Autor tez wyglada na faceta ginekologa by zachecic do chodzenia wylacznie facetow na badania. Nigdy bym nie poszla do faceta a przy porodzie będzie rowniez maz.

Gość gość
Tutaj sie produkujecie a to jakis moze nawet gin nie mający do badania mlodziudkich c**ek robi podszyw za troskliwa mame. A badac mloda laska niedej sie badac facetom ginom.