Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxxl

Ide dzis na pierwsza w zyciu randkę

Polecane posty

Gość gośćxxl

Boje sie. Umowilismy sie na portalu, po wymianie 3wiadomosci. On zaproponowal. Jestem puszysta, nie ukrywałam tegi w swoim opisie. Boje sie ze bedzie zawiedziony....

Gość gość
a gdzie się umówiliście?

Gość gość
Co to ma do rzeczy gdzie. W centrum miasta:)

Gość gość
Spoko. Nie przejmuj się i wyluzuj. Stres nie jest niczym dobrym. Odwagi kobieto. Ubierz się ładnie, zrób Perfect makijaż , świeży oddech, ładne perfumy, uśmiech na buzię i w miasto. Gadajcie o byle czym byle tylko podtrzymywać rozmowę. Najgorsze jest milczenie. Skoro nie ukrywałas przed nim wagi to nie powinien mieć ci tego za złe. Wszystkie panie są ładne i te szczupłe i te puszyste. Ważny jest charakter, poczucie humoru i nawiązanie dialogu. Nie obiecuj sobie zbyt wiele i nie nastawiaj się, że to będzie idealna randka. Lepiej mieć dystans i miło się zaskoczyć. Powodzenia. Czekamy na odpowiedź jak było.

Gość gość
to ma do rzeczy że skoro to Twoja pierwsza z życiu randka to może nie wiesz że faceci lubią się dobierać do dziewczyn

Gość gośćxxl
A niech sie dobiera:). I tak nic z tego nie bedzie, ja nie z tych.

Gość gość
No na pierwszej randce to raczej warto sobie odpuścić dobieranie się do rozporka. To chamskie i takie łatwe.

Gość gość
A po czym poznam ze jest niemilo zaskoczony (jesli nie ucieknie, bo to bedzie ewidentny sygnal)?

Gość gość
Jakieś rady, lada moment wychodzę:)?

Gość gość
Bądź sobą, nie udawaj nikogo i nie próbuj na siłę mu zaimponować. Staraj się go poznać, zadawaj pytania, słuchaj. Najlepiej, żebyś po godzinie się zmyła. Im krótsza pierwsza randka tym lepiej. Dla wiarygodności możesz umówić się z jakąś koleżanką, że zadzwoni do Ciebie o tej i o tej porze, że niby czegoś bardzo pilnego potrzebuje. Powodzenia ;)

Gość gość
Zmyć się? To olanie, moze odebrać to tak ze mi sie nie spodoba.

Gość gość
Chociaz wtedy tak zrobie, zawsze moge isc do toalety i ustawtić alarm za np 15 min:)

Gość gość
Jeszcze dodam, że nie idę zbyt przekonana.Z wyglądau mi się nie podoba jakos specjalnie. Ale zdjęcia nie oddają rzeczywistości. Poza tym, dobrze się z nim "pisało". A co by nie było nabiorę chociaż doświadczenia.

Gość gość
Droga, jak poszło? :)

Gość gość
Uciekł jak zobaczył prosiaczka,co innego mogło się stać.

Gość gość
Też jestem ciekawa jak po randce... Mam nadzieję, że opowiesz.

Gość gość
"Z wyglądu mi się nie podoba jakoś specjalnie"- śmiejecie się wszyscy z gościa od modeli a tu jest potwierdzenie jego tez. Dziewczyna która sama o sobie pisze że jest puszysta i chyba uważa się za średnio atrakcyjną szuka modela do związku. A na tym jej nie zależy bo nie ma takiego wyglądu.

Gość gośćxxl
Oczywiscie i tego sie czepniesz. Ale tego ze nie podobal mi sie ale poszlam bo sie dobrze pisalo to nie. Po randce ok, kulturalny, mily, kwiaty itd ale to nie to. W pewnym momencie niezreczna cisza i brak tematow. Kurcze widze ze mu sie spodobałam on mi nie. Nie wiem moglabym jeszcze raz sie spotkac ale on narobi sobie nadzieje....

Gość gość
Jak nie było miłości od pierwszego wejrzenia, to może będzie od drugiego, trzeciego czy któregoś tam. Od razu gościa skreślasz bo co, brzydki, bidny, niski?

Gość gośćxxl
Kurcze wszyscy mi to mowia idz jeszcze raz. Nie wiem co zrobic. Ani niski, ani brzydki, czy biedny nie wiem. Dziwny:)

Gość gość
Jak bardzo puszysta jesteś? Bo ja mam podobnie i boję się że facet ucieknie :(

Gość gość
Ja tego nie ukrywam nigdy tez,dla swojego dobra i rozczarowania. Jak nie ma na okreslenie tego miejsca w profilu to w ktorejs tam wiadomosci yo pisze:)' zwykle pisanie sie konczy

Gość gość
A jak bardzo 48-50

Gość gość
Dzięki za odpowiedź :)

Gość gośćxxl
Ale pracuje nad soba:)

Gość gość
Schudłas już trochę? Bo ja tak bardzo kocham jedzenie że nie wytrzymuje na żadnej diecie nigdy.

Gość gość
Nie robmy z tego watku o odchudzaniu:)' daje rade, sa efekty. Do wiosny jak nic z 15kg

Gość gość
To nara.