Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz mojej przyjaciolki powiedzial mi w sekrecie ze widzi wiecej

Polecane posty

Gość gość

Przyjaznimy sie wszyscy we czworke , ja , moj maz i oni Kilka dni temu on powiedzial mi ze widzial duchy u nich w mieszkaniu ale zebym nie straszyla przyjaciolki , natomiast kilka tygodni temu pamietam jak przyjaciolka mowila mi zebym sie z niej nie smiala ale ktorajs nocy obudzila sie i uslyszala jak wlacza sie jej stary telefon ( kupila nowy , przelozyla karte a stary zostawila jak by cos sie stalo np nowy by sie zepsul lub zgubil) podeszla i zobaczylaze telefon jest wlaczony a na ekranie wiadomosc brak karty sim A wczoraj spotkalysmy sie na kolacji i zdziwilo mnie to jak ona zle wyglada , zmeczona taka no i wyciagnelam z niej , chodzi o to ze ona ma od kilku dni sny gdzie ktos wklada jej prety miedzy zebra , ona sie budzi i czuje straszny fizyczny bol miedzy zebrami , nie ma sladow , siniakow jak rodem z horroru ale autentycznie czuje sie jak by ja ktos skopal po zebrach Jej maz byl w seminarium , odszedl przed ostatnimi swieceniami , mowil ze kosciol wie wiele rzeczy i byl swiadkiem wielu rzeczy ale nie chce o tym mowic Jest ktos na tym forum , jakies medium ? Ja jestemsceptykiem ale troche mnie przerazila ta historia

Gość gość
i ze niby Ty sie nazywasz jej przyjaciółka??????

Gość gość
Medium nie jestem ale mam dużą wiedzę. Jeśli facet widzi w domu duchy czy energię, ktoś przychodzi do niego - tzn, że nie odszedł w spokoju tam, gdzie miał. Niech palą przez kilka dni białą świecę w domu z pozytywną, dobrą intencją, aby ten byt odszedł do światła. Mogą okadzić dom białą szałwią, a w czterech kątach domu niech rozsypią sól. Niech każde z nich przed snem, w myślach czy też głośno, poprosi swojego Opiekuna o to, by pomógł tym bytom znaleźć drogę do miejsca, do którego zmierzają. O wiele więcej można byłoby powiedzieć gdyby wiadomo było od jakiego czasu to się dzieje, z czym (o ile z czymkolwiek) to się zbiegło? Co to za dom, kto tam wcześniej mieszkał, od kiedy oni tam mieszkają, czy cokolwiek dawniej coś tam się działo? Dobrze by było (jeśli są wierzący), gdyby ksiądz wyświęcił to mieszkanie. Jeśli te metody pierwszej pomocy nie zadziałają - warto byłoby skontaktować się z medium albo wejść na fb na grupę "życie po życiu" - są tam media, które czytają ze zdjęć mieszkania czy konkretnego pomieszczenia, w którym coś się dzieje.

Gość gość
gość dziś i ze niby Ty sie nazywasz jej przyjaciółka?????? X Ale o co ci chodzi ?

Gość gość
Moze sie zgadali i jaja z ciebie robia

Gość gość
A może przyjaciółka po prostu ma dolegliwości jakieś, i faktycznie odczuwa bóle- a sny to efekt tego że ją boli? To tak jak komuś kto się moczy w nocy śni się rzeka albo wodospad, komuś kogo łapie skurcz w łydce- że np. pies ugryzł go w nogę, mi czasem jak dziecko mi się położyło na twarzy albo przygniotło poduszką, sniło się że zasypuje mnie lawina albo że próbuję wygrzebać się spod ziemi. A telefon może się włączyć sam z siebie, albo np budzik miała ustawiony. Jedynie bez baterii się nie włączy, bez karty sim- może.