Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro jadę nad morze

Polecane posty

Gość gość

wykupiłam sobie 14-dniowy pakiet fitness w cetniewie . Jutro wyjeżdżamy z kumpelą . Nie macie pojęcia jak się ciesze . Tak potrzebuje tego odpoczynku . Tego oderwania się od rzczywistości i szarej codzienności :))))

Gość gość
będziesz kąpać się w morzu?

Gość gość
nie będę się kąpać w morzu ... Będę się kąpać w basenie . Z okna będę miała wspaniały widok na morze . I co najważniejsze do morza 150 m ... ten klimat . to powietrze ... ten widok ....... już nie moge się doczekać siedzę spakowana i myślę czy wszystko dopięte na ostatni guzik . i myślę sobie ach ... podziele się z wami .........

Gość gość
Zazdroszcze

Gość gość
ciekawa jestem jak to jest , tzn jak się tam żyje... Władysławowo kojarzy mi się z latem z wakacjami z kolorowymi parawanami na plaży . Budkami z lodami goframi pamiątkami i fast-foodami i tabunem ludzi ... Ciekawa jestem jak to jest teraz gdy wszystko jest pozamykane i wszędzie pusto . Przede wszystkim ta cisza wokół tylko morze i ja ...Bajka

Gość gość
ja nigdy nie byłam nad morzem , być może w te wakacje uda mi się pojechać

Gość gość
będziecie sobie broszki smyrać i pupe ?

Gość gość
a jak ...

Gość gość
17:08 nie widze problemu,chcesz to cie z soba zabiore jesli masz powyzej 17latek. Za 2mce bede chcial na karaiby sie wybrac wiec moze cos wspolnie?:)

Gość gość
moje skarby

Gość gość
fajnie masz, uwielbiam bałtyk zimą; bez tłumów, disco polo i kolorowej tandety i kiczu. Cudowne są spacery plażą gdy godzinami można nikogo nie widzieć, a tylko słuchać szumu morza i własnych myśli. To bardzo odprężające. Baw się dobrze ;) Ja jutro lecę do tajlandii i tez nie mogę się już doczekać, tak dawno nie byłam na urlopie

Gość gość
no pewnie ,we wrześniu kończe 18 więc spoko . dasz foto ?

Gość gość
gdybym był w Tajlandii to bym sobie bzykał shemalki w hotelu mmm

Gość gość
właśnie siedzę k***a w pokoju i się nudzę . na zewnątrz śnieg z********a i pizga , że wyjść się nie da kumpela mnie wystawiła , a dziś już nie będę miała zabiegów w spa . Nie ma w okolicy nawet fajnego klubu ........... masakra

Gość gość
U mnie w Gdyni pogoda dzisiaj nie dopisuje, mroz, wieje, sniezyca, temp -5, a odczuwalna -15. Serio te wakacje nad morzem o tej porze to dobry pomysl?

Gość gość
we władku jest jeszcze gorzej , byłam na plaży , zmarzłam i siedzę w pokoju :D:D:D

Gość gość
gość dziś Zrób sobie prezent :) Nawróć się :) To jest prezent jest na wieczność :) 🖐️

Gość gość
gość dziś we władku jest jeszcze gorzej , byłam na plaży , zmarzłam i siedzę w pokoju x Ja też jestem we Władysławowie, może jakieś piwko ?

Gość gość
noo pewnie ... Ja stacjonuje w cetniewie a ty gdzie ????

Gość gość
Mi sie podoba w Gąskach kolo Sarbinowa... bardzo lubie tam jezdzić bo mam kwaterkę w super domkach o nazwie Wesoła Gąska https://www.wesolagaska.pl/kontakt. Uwielbiam te domki bo są super klimatyczne.