Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczęśliwe czy Nieszczęśliwe zakończenie? Happ End or Unhappy End? Dyskusja!

Polecane posty

Gość gość

Jesteś dla mnie (xxx) najważniejszą osobą w moim życiu, odkąd przestałem się z Tobą kontaktować, bo myślałem że to mi pomoże w kwestii dalszej znajomości z Tobą, bycia kumplem. Ale niestety nie potrafię, ponieważ myślałem że to zauroczenia ,ale myliłem się bo to nie jest zauroczenie skoro wstajesz, kładziesz się spać i ciągle myślisz o tej osobie. Dlatego (xxx) jeśli Ty jesteś w stanie dać nam szanse, nie mówię że teraz ale za jakiś czas to nie odpuszczę, dopóki będę widział, że jest choć mały cień szansy dla nas to będę walczył. Myślałem że po zerwanym kontakcie uda mi się coś stworzyć z nowo poznanymi dziewczynami, ale myliłem się, ponieważ każdą po kolei rozkochałem a potem krzywdziłem, ciągle mam i miałem Cię z tyłu głowy i wiem że z nimi niczego nie stworze, bo liczysz się tylko Ty. Wiem, że masz swoje problemy, rodzinę i to czego mi nie powiedziałaś wcześniej, niczego nie zmienia, dla mnie liczysz się tylko i wyłącznie Ty! Może się tego wstydzisz ale dla mnie nie jest to problem bo chcę być z Tobą na dobre i złe. Jeśli już wiesz, że nie możemy być razem to proszę pozwól mi odejść, bo strasznie cierpię z myślą że nie mogę być blisko Ciebie jako Twój facet. Myślę że zakochałem się strasznie, i wiem że z nikim na dzień dzisiejszy nie będę szczęśliwy, bo wiesz czym mnie urzekłaś ? Może to dziwne ale tym, że nie jesteś idealna i pusta jak niektóre dziewczyny... Jedyne o co proszę to o przemyślenie tych słów, dla mnie one są bardzo ważne bo Cię Kocham ! Dajmy sobie czas na przemyślenie, ja wiem czego chce, chcę tylko i wyłącznie Ciebie. Brak odpowiedzi, będzie dla mnie znaczył jedno, przekreślenie nas. Ale wiem, że też nie jestem Ci obojętny i proszę przemyśl to ... Jeśli niczego nie czujesz, proszę daj mi odejść... Wiem ile dla Ciebie znaczę ale pomyśl o NAS (xxx)

Gość gość
Scenariusz na harlekina? Zdecydowanie nieszczęśliwe :D najlepiej zbrodnia z flakami bo się zrzygac można.

Gość gość
p********e, przerabiałem to

Gość gość
Mysle że to może być szczęśliwe zakończenie, pod warunkiem że ona da Ci szansę i ty tego nie schrzanisz. Pewnie miałeś czas żeby pewne rzeczy i sprawy przemyśleć i się oddaliłeś, może niepotrzebnie. Pamiętaj walcząc możesz ją zdobyć. Trzymam kciuki i aż mi łzy poleciały czytając tą wypowiedź nieco chaotyczna ale pewnie pisałeś ją myśląc o niej. Nie poddawaj się i nie podejmuj nieprzemyślanych decyzji.

Gość gość
Powiedz jej to w Realu.

Gość gość
AUTOR: Kiedyś byłaś w stanie dać nam szansę, myślę że możemy jeszcze raz spróbować, wiem że myślisz o mnie, dajesz mi powody że też Ci zależy na mnie... Tylko jako kto ?

Gość gość
18:33 AUTOR: Powiem, mam taki zamiar, nic nie tracę. A tak mogę ją stracić na zawsze :(

Gość gość
Musisz bardzo ją kochać, życzę powodzenia.

Gość gość
Skąd wiesz, że ona to czyta?

Gość gość
18:38/18:40 AUTOR: Strasznie ją kocham, tera czuję taką pustkę bo jej nie ma obok mnie/Myślę że ona tego nie czyta, dlatego planuję jej to powiedzieć. Może wariuję, wiem ludzie mają większe problemy, ale ona jest dla mnie wszystkim.

Gość gość
Autorze powodzenia, tacy faceci jeszcze istnieją ? Gdyby ktoś kiedyś tak o mnie walczył ehhh. Pewnie nie żałowałabym, że nie dałam mu szansy.

Gość gość
Długo się znacie? Tak pytam, bo takie gorące uczucie to zazwyczaj na początku znajomości. Ale pozytywnie jej zazdroszczę.

Gość gość
18:45 AUTOR: Może przez to mnie skrytykujesz, ale znamy sie 8-9 miesięcy. Nie wydaję mi się, ponieważ byłem w 2 poważnych związkach a nigdy nie czułem czegoś takiego ... To chyba nie jest zauroczenie ? Dopóki jest nadzieja, to będę walczył o swoją miłość.

Gość gość
Pamiętaj to co trudniej zdobyte 'smakuje' najlepiej. Powodzenia, bo widać że szczerze ją kochasz .

Gość gość
Napisałeś, że wiesz, że ona coś czuje to walcz. Tak piękna jest ta wasza miłość, że aż mi dech zapiera jak czytam. Również powodzenia.

Gość gość
18:58 Tsa ? a jak go oleje i już nigdy z nią nie będzie miał kontaktu po tych słowach ?

Gość gość
AUTOR: Dziękuję za miłe słowa, za wsparcie i za to że życzycie mi powodzenia, dziękuję również za krytykę ale wam chcę powiedzieć, dopóki nie masz nic do stracenia to walczysz, chyba że Ci nie zależy a później będziesz pluł sobie w twarz, że nic nie zrobiłeś.

Gość gość
19.00 Nie sądzę. Oni chyba nie byli parą. Czyli nawet nie spróbowali.

Gość gość
Kobiety są tak naiwne że szok :D kilka ładnych słówek w wykonaniu faceta i już kisiel w gaciach a w oczach łzy wzruszenia. Serio? Haha

Gość gość
AUTOR: Nie byliśmy parą, ale to jest chyba jedno z moich największych marzeń.

Gość gość
Nikt nie jest naiwny. Facet pięknie kocha i niech mu się spełni.

Gość gość
Widać, że autor ją tak kocha że oddałby wygrany los na loterii w zamian za bycie razem i to jest piękne. Szacunek dla Ciebie, trzymam kciuki.

Gość gość
Czy to Ty zerwałeś z nią kontakt? Bo może tu jest problem. Trzeba było wtedy porozmawiać a nie zrywać.

Gość gość
AUTOR: Tak to ja zerwałem, bo nie potrafiłem uszanować tego, że potrzebuje czasu, nie mówię że jestem idealny, zaproponowała na wtedy znajomość bez czegoś więcej. Widać po czasie że oboje nas ciągnie do siebie. Teraz wiem, po przemyśleniach po czasie, że nie mogę bez niej żyć. I jeszcze raz powtarzam żałuję tego co zrobiłem. Wiem że nie popełnię więcej takich błędów, możecie mnie za to ganić ale jest dla mnie najważniejsza.

Gość gość
Autorze każdy z nas popełnia w życiu wiele błędów ale widać że wyciągasz z nich wnioski. I nie zrań jej więcej, życzę Wam powodzenia bo na to oboje zasługujecie.

Gość gość
Przeproś ją i do dzieła.

Gość gość
Życie bez ukochanej osoby jest strasznie niewyraźne. Powodzenia

Gość gość
A skąd wiesz, że tyle dla niej znaczysz? I napisałeś, że ma rodzinę. Męża ma? Jeśli tak to dobrze się zastanów. Bo to jest bardzo poważna sprawa.

Gość gość
19:21 AUTOR: Nie ma męża, nie mamy nastu lat, jesteśmy wolni. Widzę po tym jak odnawiamy kontakt, widzę to świętach po nowym roku. Trochę ją znam i wiem jak wiele potrafi zrobić ... Liczę że da nam szansę, a tak jak już mówiłem dopóki będzie nadzieja to będę walczył o nas.

Gość gość
Zbierz sie do kupy no piszesz jak ostatnia meska cjipa.. :O