Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest możliwe żeby facet nie chciał kobiety która mu się podoba?

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe żeby facet odrzucił kobietę, mimo że ona bardzo mu się podoba i jej pragnie??? I nie próbował dążyć nawet do samego seksu?

Gość gość
Jezeli jest mężem innej, z którą ma dzieci, rodzinę, dom, wspólne zycie, wspólnych przyjaciół i przy tym jest porządnym facetem, w innym wypadku nie.

Gość wyrafinowanyon
jak ma nie rowno pod sufitem to tak, nawet z taka skok w bok albo przygoda moze sie tragicznie skonczyc. facet wie czego chce. jak chce laski to pukania to znajdzie taka, ktora mu nie sprawi problemow teraz czy pozniej. a jak zony chce to takiej bedzie szukał, bedzie celował w charakter i w jej serce, a nie w dziurkę.

Gość gość
Tego czy ma równo czy nierówno pod sufitem nigdy nie będziesz wiedział, no chyba że znasz ją od wielu wielu lat.

Gość wyrafinowanyon
jak jesteś facetem i wiesz czego chcesz to po max 3 spotkaniach, kilku sms'ach będziesz wiedział na co taką stać. pozdrawiam

Gość gość
"Jezeli jest mężem innej, z którą ma dzieci, rodzinę, dom, wspólne zycie, wspólnych przyjaciół i przy tym jest porządnym facetem, w innym wypadku nie." x Boże, chciałabym wierzyć że tacy faceci jeszcze istnieją :)

Gość pajac27
gość dziś Istnieją, tylko trzeba się kierować zdrowym rozsądkiem i wiedzieć gdzie szukać.

Gość gość
To kobieta pisała. Na bank.

Gość gość
up. tez tak sadze :P

Gość gość
20:09 Nie poznasz dokładnie kobiety po 3 spotkaniach. Zawsze jest możliwość pomyłki :) Nawet takiej, która się wydaj***ardzo zdecydowana czego chce, może się później coś odmienić ;)

Gość gość
* która się wydawała bardzo zdecydowana ;)

Gość gość
otoz to

Gość gość
Facet to pisał sam o sobie ze kocha inną z którą nie jest

Gość gość
To facet który zerwał znajomość z kimś kogo kocha a tkwi w nieudanym małzeństwie

Gość gość
Ja tak miałem bo była dla mnie za ładna i miała za duże powodzenie.

Gość twa dziewczyna z sąsiedztwa
21:33 Skoro byłą taka ładna to dlaczego mówiłeś jej że jest brzydka. czyżbyś się jej ba ł i chciał w ten sposób ją odrzucić bo miałeś jakieś kompleksy i bałeś się , że ona Ciebie odrzuci ? Co za bzdura. Ty chciałeś być z nią, a ona z Tobą. Ona dopiero teraz widzi jaka kiedys była radosna, pogodna, ładna i ilu sie nią interesowała. Wtedy nie widziałą az tak bardzo, że wzbudza taie zainteresowanie, bo rzeczywiscie miała wielu wielbiciele i i uznawała to za normalne, bo po prostu lubiła ludzi. Popełniłeś poważny życiowy i kardynalny błąd. Mogliscie być razem szczęśliwi i za rączkę z dzieci sie prowadzac aż po sam grób. Aż byscie sie razem zestrzeli. Mogliscie byc wzorem dla innych ludzi, w tym dla własnych rodzin. Bo jak kiedys jego matka powiedziała Jej: Ja wiem, że Wy chcielibyście inaczej i lepiej. Młodzi jeszcze jestescie więc może kiedyś będziecie jeszcze razem - dodała Jego matka. Jak mogłeś to wszystko zaprzepascic. Jakbyscie od kilku lat byli razem to oboje bylibyscie dzis normalniejsi ale nie chwilowych fajerwerek mu sie zachciało. To teraz ma unieszczesliwił wszystkich.

Gość gość
gość dziś - co tu tłumaczyć jak multum facetów zobaczy ładną zgrabną wystrojoną laskę, zamieni z taką dwa zdania i już wielce "zakochani", bo wskazówka kompasu w spodniach zadrgała. :D

Gość davidVS
Zalezy JAKI facet. Jeśli typ podrywacza - to chyba żaden nie przepuści okazji. Jeśli nie chciał - to mu sie laska po prostu nie podobała :))) Jeżeli jakiś grzeczny i ułozony - to albo się zawstydził, albo chciał być fair wobec swojej żony.

Gość gość
Owszem możliwe. Z niechecila go do siebie i poczuł obrzydzenie.

Gość gość
Oczywiście, że możliwe, a nawet częste.

Gość gość
Tak. Sam miałem takie sytuacje. Nie było warto nawet o tym myśleć a co dopiero brnąć w to.

Gość gość
8.12 Dlaczego nie było warto?

Gość gość
"Czy to możliwe żeby facet odrzucił kobietę, mimo że ona bardzo mu się podoba i jej pragnie??? I nie próbował dążyć nawet do samego seksu?" Oczywiście, że tak! Jeżeli przykładowo uznał, iż jest fałszywa, oszukuje, to nabrał do niej obrzydzenia. Uroda to zbyt mało.

Gość gość
Ten facet fałszywy masz zone ?

Gość gość
dziś Aby zabłysnąć taką głupotą, jak tekst o 8.46, to trzeba się namyśleć! :)))

Gość gość
08:44 No ale to chyba jednak nie możliwe żeby nabrał obrzydzenia a jednocześnie jej pragnął? Chyba jedno wyklucza drugie, czyż nie?

Gość gość
niemożliwe ;)

Gość gość
bardzo mozliwe zazwyczaj taki facet ma zanizona samoocene i jest niesmialy,boi sie zaufac boi sie odrzucenia.Ja trafilam na takiego typa pragnie mnie,zalezy mu na mnie ale nie potrafi sie otworzyc do mnie.