Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaaaa

trzyletni urwisek jakie porady

Polecane posty

Gość mammaaaa

Witam, jestem mama 2 szkrabow: 3 latka oraz poltoraroczny robak. Coreczka bywa naprawde niegrzeczna, wyleje na dywan herbate, pluje na mnie, potrafi podejsc I uderzyc. Gdy ja o cos prrosze, a tego nie robi, najczesciej mowie, ze nie bede juz kupowala sukieneczek zabawek, albo ze lalki pojda do kosza. Nic to nie daje. Moze to ja tu jestem kiepska I to przez moje bledy zaczyna urwisowac ?

Gość gość
musisz wetknąć jej nos w kupe albo głowe pod kran

Gość gość
I kupujesz dalej sukieneczki, zabawki, a lalki do kosza nie idą? To nie dziwię się że nic nie daje, mówić możesz równie dobrze że ją na Marsa wystrzelisz...

Gość gość
Wystaw ja przez okno i zasadz takiego kopa w dope, ze poleci w kosmos. Dzieciak z glowy. Porwali go kosmici.

Gość gość
Tak to kwestia twojej osoby. Nigdy nie ppzwolilam sobie na takie zachowania dzieci.

Gość gość
Powiedz ze jak będzie niegrzeczna to przyjdzie duch. Jak zacznie odstawiać cyrk to wyjdź i załóż prześcieradło na głowę a potem ja wystrasz. Powinno ja to trochę powstrzymać. A klaps to to nie jest, a jak powie ze widziała ducha bo była niegrzeczna to nikt nie uwierzy.

Gość gość
Jesteś durna infantylna bzdziagwa. Widać po sposobie pisania. „Urwisek” taaa to rozpuszczony bachor. Nic dziwnego ze ma cię w tupie jak jesteś taka durna. Niedługo owinie cię wokół palca.

Gość mammmaaa
Pomysl z duchem genialny :)

Gość gość
Urwisek. ...no ja prdl. Pluje ci śliną w pysk, okłada cię, a ty mówisz urwisek. Trzymajcie mnie

Gość gość
masz to na co pozwalasz.