Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż wciąż o niej myśli ?

Polecane posty

Gość gość

Zdradził mnie wiele lat temu. Trwało to kilka lat . Od jakiś dwóch juz sie nie kontaktują ale on jest zamyślony. Ucieka w prace . Nic nie jest jak dawniej. Czy jest możliwe ze nadal ja kocha? Chciałabym znać jego myśli. Zaprzecza ale ... Kiedyś powiedział mi ze sie zakochał w niej ... Jak jeszcze to trwało i ja to odkryłam. Zostaliśmy razem ale teraz nie wiem czy to nie był błąd . Myśle ze to ona nie chciała z nim być ... Sama juz nie wiem .... Może nigdy nie przestał jej kochać ... Nie chce ze mną na ten temat rozmawiać

Gość gość
To jest zawsze blad . I co szczesliwa jestes ? Watpie . Nie da sie skleic co sie potluklo .

Gość gość
Skoro jako kobieta tak czujesz że on ją kocha i on tez tak mówi to pewnie tak jest. Obydwoje sie więc oszukujecie.

Gość gość
Powiedział to dawno jak odkryłam zdradę teraz niby zaprzecza ale jego zachowanie jest dziwne. Nie chce o tym rozmawiać w ogóle mało mówi.

Gość gość
Myśle ze ja kocha może z tym walczy ale skoro to trwało długo to raczej myśli o niej

Gość gość
O ujawniła swoją historię p******a żonka "trzy kropeczki" hahahaha :D

Gość gość
Wiesz co, jeszcze zdozumiem ewentualne wybaczenie jednego skoku w bok np po pijanemu ale żeby wybaczyc romans ciągnący się latami? Za grosz honoru nie masz autorko! A on nadal wzdycha do tamtej, po cholere Ci takie małżeństwo!

Gość gość
A ona go kocha?

Gość gość
I tak sie wlasnie dzieje jak sie trzyma zwiazek na sile , dla czegos tam lub dla dzieci I co z tego , ze zostaliscie razem , zadne z was nie jest szczesliwe .

Gość gość
no totalna glupota...facet pare lat zdradzal, nawet przyznał ze sie zakochał...co wy robicie jeszcze razem??macie dzieci? swoja droga...standard historia, zona zdradzana, dowiaduje sie i dalej ze soba żyją...jak ci faceci maja nie czuc sie bezkarni?skoro wiedza ze zdradzana żonka i tak z nimi zostanie, cokolwiek nie zrobia.

Gość gość
Mój mąż myśli o.. Jakim xd łoj będzie źle

Gość gość
Autorko, byłam w podobnej sytuacji,ale mój mąż nie chciał z nią być, ot zauroczenie jakich wiele w ciągu całego zycia. Ta „ona” tez była w związku. Mój mąż nie chciał zostawiać rodziny i być z nią. Dziwie sie Tobie, ze widzisz jak mąż jest wycofany i ciągniesz ten zwiazek. Ja z moim charakterem nie zniosłabym czegoś takiego! Kazałaby mu wypieprzac do dziuni i tyle. Chce niech buduje swoje NOWE szczęście mi nic do tego! Nie zniosłabym takiego stanu zawieszenia. Każdy ma prawo do szczęścia, mężowie, żony, kochanki- każdy człowiek chce kochać i być kochanym.

Gość gość
Kocha Ją.

Gość gość
Pewnie ze kocha ale skoro mu z nią nie wyszło zamknął sie w sobie i tkwi w pseudomałżeństwie

Gość starszaPani
Autorko, nie chce cie dodatkowo gnebic ale moze na miejse tamtej pojawil sie w glowie twojego meza ktos nowy i stad zmiana jego zachowania. Albo - bo nie wiem w jakim jestescie wieku - twoj maz przechodzi "kryzys wieku sredniego". Powodow moze byc wiele. Pozdrawiam.

Gość gość
Kolejna prowokacja zdesperowanej kochanki, która latami czeka na żonatego, a ten się nie rozwodzi, bo ma kochankę w dopie :D

Gość gość
Tutaj każdy widzi we wszystkim prowokację, to jest juz nawet nie śmieszne tylko zalosne. Sama kiedyś założyłam jakis wątek, opowiedzialam historię z życia wziętą i okazalo się że prowokacja. Takie cuda na kiju.

Gość gość
Może myśleć o tamtej. Nawet wbrew sobie, po prostu nie może się odkochać. To jest paskudne uczucie, chcesz być znowu z małzonkiem o dbudować związek a ta cholerna chemia miesza w głowie.

Gość gość
to nie chemia a miłość

Gość gość
przestan prowadzic dochodzenia, odczekaj, obserwuj ale nie wracaj do tematu. Stworz wokol siebie dobra atmosfere, Przemysl sobie co chcesz osiagnac i realizuj. Przeszlosci nie zmienisz, zawsze mozna zaczac od nowa

Gość gość
xx gość dziś Kolejna prowokacja zdesperowanej kochanki, która latami czeka na żonatego, a ten się nie rozwodzi, bo ma kochankę w dopie xx Dlaczego tak uwazasz? Kobieta ma problem i go opisuje. Jesli bywasz na takich stronach to chyba nie po to by sie odreagowac, a moze?

Gość gość
xxgość dziś to nie chemia a miłość xx miłość to przede wszystkim dobra chemia.

Gość gość
Zauważyłam ze każda moja szczera wypowied jest traktowana jak prowokacja tylko ze prowokacja czego?

Gość gość
22.40 chemia to orgazm, miłosc to uczucie, ale skąd mozesz o tym wiedzieć? A nie, sorry, przecież seks z kłoda rozczula cię, wzbudza w tobie tkliwość do łez, bez orgazmu, to chyba wiesz co to miłość.

Gość na faktach
On kiedyś jej powiedział, że jest najważniejsza i że zawsze będzie o niej myślał. I w ten sposób oni oboje są zablokowani na coś i kogoś nowego :(

Gość gość
22;44 skad w tobie tyle zlosci. Maz odplynal w sina dal.

Gość gość
bzdety, otwieramy sie no nowych lepszych, bardziej interesujących lub gorsze:P

Gość gość
Kto jej tak powiedział o jaka blokadę chodzi? Skąd to możesz wiedzieć

Gość gość
gość dziś idz kobieto spac. Jutro tez bedzie dzien, moze w pracy spotkasz kogos na swojej drodze, tylko pozbadz sie tej zolci.

Gość gość
XX gość dziś Zauważyłam ze każda moja szczera wypowied jest traktowana jak prowokacja tylko ze prowokacja czego? XX musisz sie z tym liczyc, ze jedne wpisy beda pomocne ale rowniez pojawia sie zlosliwe i bezczelne. Zycze ci wytrwalosci,( to jest moj wpis gość dziś )