Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż wciąż o niej myśli ?

Polecane posty

Gość gość
22.44 mąż??? jakiś zdesperowany facecik nie może przeżyć, że kobieta go nie chce, choć mu mówi o tym i mówi i mówi a on ciągle swoje, podbudowuje swoje nadwątlone ego od lat,przez bycie odrzucanym przez każda kobietę, więc marzy , marzy, marzy a wdówka płacze, płacze, płacze i jest zazdrosna, zazdrosna, zazdrosna, że jej ukochany kłamie kłamie i kłamie a ona ciągle zapewnia go o swojej wielkiej, wiekszej z każdym dniem miłości do bogatego pana z telewizji, trafiło jej się, ma farta:P kto bogatego odrzuci? tylko jakas debilka;), o której on marzy, marzy, marzy:P

Gość gość
23.07 do 22.51i 22.49 sorry

Gość gość
Cudownie cudownie ale o co chodzi chodzi??

Gość gość
Boje sie ze mogą sie jakiś kontaktować. Mieszka niedaleko . Zaprzecza ale mnie to dobija. Wiem ze to ona go nue chciała czy to jakies pocieszenie ?

Gość gość
Tak, on przychodzi do niej nocą, niewidzialny ale wyczuwalny i chce się do niej tulić a ona go odpycha zdecydowanym ruchem ręki, czasami nogi, on wychodzi posiniaczony ale szczęśliwy, także nie martw się:P

Gość gość
"gość dziś xx gość dziś Kolejna prowokacja zdesperowanej kochanki, która latami czeka na żonatego, a ten się nie rozwodzi, bo ma kochankę w dopie xx Dlaczego tak uwazasz? Kobieta ma problem i go opisuje. Jesli bywasz na takich stronach to chyba nie po to by sie odreagowac, a moze?" X Ona tu bywa non stop . Ta sama paplanina jak zdarta plyta :D Jedno i to samo wypisuje :D Walnieta zonka :D

Gość gość
23:07 :D ales ty walnieta :D Staram sie nie wyzywac ludzi , ale jak sie czyta taki kafeteryjny belkot jakiego tu pelno to sie po prostu nie da nie nazwac ludzi "po imieniu "

Gość gość
"gość dziś Boje sie ze mogą sie jakiś kontaktować. Mieszka niedaleko . Zaprzecza ale mnie to dobija. Wiem ze to ona go nue chciała czy to jakies pocieszenie ?" X Nie , to nie pocieszenie , wrecz przeciwnie .