Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Od początku związku a już mija 6 lat jeśli chodzi o seks były takie fazy.. raz często a raz mega rzadko. Niestety częściej zdarza się ta druga opcja rzadko. Czyli raz w tyg czasami raz na 2 tyg. Ja jestem młodą 24 lata on 27 i dziwi mnie to że nie chce częściej.. mówiłam mu o tym nie raz i twierdzi że nie ma siły hmmm a na dodatek jakiś czas temu zauważyłam że robił to sam jak mnie nie było.. o co chodzi? Jak zapytałam czemu bo dwa razy się zorientowalam to za jednym razem kłamał że tego nie robił a za drugim razem już nie miał wyjścia i powiedział że czasami ma taką ochotę i koniec tematu. Co o tym myśleć?

Musisz go czasami zaskoczyc:-) i rozmawiać co was kręci i spełniać swoje fantazje:-)

Gość gość
No i tak jest.. seks jak już jest to uważam że dobrze mu robię :) on czasem podpowie jak i co i jest super.. jemu się nie chce za to zabrać..

Jak będzie w pracy napisz mu jakiegos pikantnego smsa ubierz się seksownie i bądź niegrzeczna jak wroci:-) nie ma faceta żeby go to nie ruszylo:-)

Gość gość
Tak też robiłam i ok działało. Raz jedynie wrócił z pracy ja mu otwarlam drzwi w bieliźnie i odmówił bo był zmęczony.. a jak smsy itd to jest fajnie ale potem zaś długo nic..

Gość gość
szuka jakas dziewczyna prawiczka ? od 20 do 40 ktora lubi nawet mlodszego mam 23 lat i penisa 17 cm mail guralofficial@gmail