Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadszyszkownik Głośno

powiem wam coś ...

Polecane posty

Dziś blue monday, więc - jako że to najbardziej polski dzień w kalendarzu - ponarzekam :classic_cool: Powiem wam szczerze - nie jestem stworzony do życia w stresie. Moja poprzednia praca była tego aspektu prawie całkowicie pozbawiona. Obecna ma niestety znaczną stresogenność wpisaną w swój zakres. Cóż, cena zmiany na lepsze. Myślałem, że się przyzwyczaję, ale po roku nie zauważam u siebie zmian w tym zakresie. Nie wiem nawet, czy nie jest gorzej, niż było (w końcu z początku nieco mnie "oszczędzano", jako że uczyłem się i wdrażałem do nowej roli). Najgorsze, że to się przekłada także na moje życie poza pracą. Po powrocie do domu nie mam kompletnie siły na nic, jestem drażliwy, wszystko mnie wkurza. Stałym punktem programu stały się kłótnie z żoną i dzieciakami. Na szczęście pić nie zacząłem, bo pewnie bym już był dziś smutnym początkującym alkoholikiem. Generalnie rzecz biorąc - czasem życiowy wygryw wcale nie oznacza sielanki, ale wręcz przeciwnie - rodzą się w człowieku problemy, których wcześniej nie znał :O

Gość gość
Wylazles spod szafy

Kurzu za dużo

Gość gość
Marudzisz tu na ero od 10 lat czy coś około, Ajrone, więc te twoje dywagacje o stresującej pracy na nikim nie zrobią wrażenia :classic_cool:

Gość nie żaden kuwa gość
Czy naprawdę to Ajrone? Ajron-san Ajron ze loginem? Czy jeszcze ktoś ? coś? Dyskretna? v33? Witkacy? dobra dupa? Złoty? ech, to se ne vrati... :/

Gość nie żaden kuwa gość
OzP? pauki -/moje ulubiene/ tzytzki tate co wchodził do wanny kuwa noooooooo:( 10 lat