Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1. SPOSÓB NA ZARABIANIE ONLINE

Polecane posty

Gość gość

oto najlepszy sposób na zarabianie online nawet nie trzeba wychodzić z domu !! wystarczy podążać z tymi krokami : - zakładasz konto - podajesz "znajomemu" swój link polecający i on zakłada konto - tak samo z kontem znajomego najlepiej zrobić kilka połączonych kont jeden do drugiego po kolei - na ostatnie konto robisz doładowanie sms za 4.99PLN - wszystkie konta dostają gratisowe 20PLN za aktywność na koncie - przelewasz całość ze wszystkich profili na jeden - z głównego profilu przelewasz zysk na konto PayPal lub konto w banku :3 OTO LINK DO STRONY: http://skamaker.com/1bFm #zarabianie #online #szybkizarobek #PLN #inwestycje #przezinternet

Gość gość
taaaa .. a świstak siedzi i zawija w sreberka .... spadaj stąd naciągaczu

Gość gość
DZIĘKI WIELKIE WOOOW !!! nie sądziłem że tak można

Gość gość
ale ktoś tam mądry o zawijaniu w sreberka ale żeby samemu coś spróbować zrobić no to już wiadomo :D

Gość gość
ogólnie to chodzi o to że dla was to kliknięcie w link i nic po za a dla niego zawsze jakiś minimalny zysk a wy się spinacie do niego XDD kolego może jakiś DONATE LINK może będą chętni do poklikania :) ??

Gość gość
tłumaczy sie debil w trzech kolejnych wpisach ... ikt mąry mu tego palcem nie tknie ... a wyspisuje sobie jakie fajnie i ble ble .. stukniety po yeb . spieprzaj stad i za uczciwa prace imbecylu sie zabierz

Gość gość
no szanuję szanuję ale jak by tak czyżby to adfly?? pamiętam jak swego czasu się bawiłem sam w to zawsze można nadal jak kto lubi i potrafi

Gość gość
ale tam jakiś XXX hahha skoro nikt mi tego nie tknie a na samych sreberkach z kafeteri i poswięceniu max 10 minut dziennie robi się koło 80 zł miesięcznie ----- z samej kafeterii ! ;) więc jak tam wolisz skoro nie uważasz się za tępoka to po co dalej stukasz w klawę . Ja nie poluję na ludzi mądrych a z resztą jakie polowanie po prostu kliknie ty no o co ci chodzi koleś idź do działu odzieżowego czy moda jak ci tak każda nitka przeszkadza :)

Gość gość
ale NOOBY