Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w toksycznym związku w którym ktoś się na kimś uwiesza

Polecane posty

Gość gość

nie będzie możliwa nawet jakaś relacja z rozsądku,w której ludzie wiedzą w co się bawią,nawet jakaś dziwna relacja w stylu ktoś się podporządkowuje,ktoś idzie pod pantofel

Gość gość
Ty wszędzie widzisz toksyczność, dlatego pewnie ciężko jest Tobie dogadać się z innymi ludźmi, szczególnie z wymagającymi, pewnymi siebie, atrakcyjnymi kobietami. a już słowa pomoc, wsparcie, zrozumienie nie są Tobie znane lub je świadomie i chętnie odrzucasz. za to słowo egoizm powinieneś znać bardzo dobrze. ja też jestem egoistką, ale tylko w połowie, bo myślę w połowie o sobie, w połowie też o innych, Ty jesteś egoistą po całości, bo myślisz żeby tylko Tobie było dobrze, i najlepiej żeby nikt nic od Ciebie nie chciał, o nic Cię nie prosił. tak by było najlepiej, prawda? dobrym człowiekiem nazwać Cię nie można. zresztą, widać po Twoich występkach z przeszłości, z kim się ma do czynienia. nigdy nie usłyszałam dobrego słowa o Tobie za to wiele złego. Przypadek? zresztą, pewnie z tych samych i wielu innych powodów nazywają Cię tutaj satanistą...