Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie piersia

Polecane posty

Gość gość
16:20 i to mówi matka? Nie powinnaś tak nazywać najpiękniejszej czynności!!! Dla mnie też wszystkie zastoje, obolałe sutki itp to wymówka żeby jak najszybciej skończyć kp... Karmienie jest NATURALNE więc dla kochającej matki bezproblemowe!!!

Gość gość
16.22 masz ochotę na rozmowę? np. na czaterii (bez logowania) anonimowo, chętnie popiszę. - mama 4 DKP

Gość gość
Serio 7 latek potrzebuje Twojego mleka???

Gość gość
Najlepszy tekst "nie karmiłam bo nie miałam pokarmu" haha :D

Gość gość
16:25 tak mowi to matka i to dwojki dzieci! Niestety ale moje dzieci sa INNE. Nie jedza ładnie z piersi. Dla mnie tez bolace sutki, zastoje czy teksty nie mam pokoramu to tylko wymowka zeby nie karmic. Ja to wszystko przeszlam a z moimi dziecmi nie mam lekko jesli chodzi o kp.. jak jedno tak i drugie dziecko jest bardzo nadpobudliwe i zadne nie potrafilo sie skupic na karmieniu.. kazde karmienie to byla walka poniewaz dziecka interesowalo wszystko tylko nie piers tak sie dzialo od drugiego miesiaca zycia dziecka kiedy juz kontaktuje i jest coraz bardziej ciekawe swiata. wystarczylo ze ktos sie odezwal, kolejna reklama w tv czy cos stuknelo i juz odrywal sie od piersi bo trzeba sprawdzic co sie dzieje.. ja przez to mialam kilkakrotnie porwane sutki bo trzymaly piers i sie z impetem odwracaly majac sutka w buzi! normalnie tragedia w ciagu jednego karmienia przystawiac dziecko 10 razy.. dlatego to nie jest dla mnie przyjemna czynnosc

Gość gość
16:25 ja bym sie musiała cgyba na kazde karmienie zamykac gdzies sama gdzie nie dochodza kompletnie zadne dzwieki stukania itd. wtedy moze moje dzieci normalnie by jadly

17:07 Prawdziwa matka ocha i acha z radosci ze ma tę przyjemność i może cysiać a ty się porwanymi sutkami przejmujesz?!? Nie ważne pirwane piersi, liczy się tylko mlesio z cysia!!!

Gość gość
Karmienie piersią było dla mnie koszmarem. Po tygodniu zrezygnowałam zupełnie z kp na rzecz mm. Teraz jestem w drugiej ciąży i nawet nie zamierzam spróbować. Od razu poproszę o leki na zatrzymanie laktacji.

Gość gość
Kurwa wy nie umiecie karmić że suty porozrywane i jakieś zastoje i dzieci jakieś dziwne że je cyś mniej interesuje od tv.

Gość gość
17:15 żałosna jesteś!!

Gość gość
Chu.owe prowo.