Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuja mnie faceci ktorzy wyzywaja mezczyzn dbajacych o siebie

Polecane posty

Gość gość
Do dziś Męski to jest każdy facet który o siebie dba i stylizuje

Gość gość
aha i zapomniałabym - buty z odlonietymi kostkami u facetow to też okropnosc :O I wszelkie takie pedalsko wyglądające rzeczy. Typ hipstera tez mi sie nie podoba, ich okulary itd. Mnie to sie podoba taki zwyczajny facet, ale mający cos w sobie, inteligentny, wlasnie taki Andrzej Chyra np. ;)

Gość gość
Do dziś Właśnie taki mężczyzna jest zadbany ale co taka zaniedbana baba może wiedzieć

Gość gość
Jestem kobieta hetero i w stu procentach stwierdzam ze wlosy sa obrzydliwe. Brzydza mnie. Wydepilowana klata, lub naturalny brak wlosow jest o wiele bardziej estetyczny. To samo tyczy sie miejsc intymnych. Od kobiet wymagacie by sie golily a sami nie potraficie? Tfuu.. To moze kobiety tez przestana nogi golic****achy i bedziemy zarosniete chodzic. Skoro od nas sie wymaga to mamy prawo tego samego wymagac!!!!!!!!!

Gość gość
Chyra jest podobny do mojego ojca :D

Gość gość
Andrzej Chyra jest brzydki i zaniedbany taki typ faceta nigdy nie będzie miał powodzenia wśród kobiet

Gość gość
20:32 to jak upal jest to nie moge zalozyc skarpetek przed kostke i przewiewnych lekkich najkow bo bede pedalem? :D niektorzy logika tu nie grzesza

Gość gość
Obrzydliwy jest ten Chyra. Taki dziad. Tylko za kase moglby miec jakas zadbana kobiete.

Gość gość
Ma krzaki na nogach i nic z tym nie robi

Gość gość
Uwielbiam te dyskusje :D a kto Ci kobieto każe się golic? Robisz to z własnej woli a nie przymusu.

Gość gość
20.22 To juz wole z tymi pedalami i gejami chodzic do z lozka niz z 'prawdziwymi mezczyznami' ktorzy maja busz ktory mnie obrzydza i wyzywaja od pedalow i gejow tych ktorzy sie depiluja ;)

Gość gość
Haha to teraz już wiem dlaczego kobiety mnie nie chcą. Po prostu jestem obrzydliwy jak Chyra :-D

Gość gość
za komuny ani kobiety ani mezczyzni sie nie golily i spokoj byl

Gość gość
Wyzywają tylko śmierdziele, brudasy którzy chodzą w szerokich dżinsach i wieśniackiej bluzie michael jordan, buty mają te same na każdą porę roku adidasy czarne.

Gość gość
Facet ma być męski. Jednym z atrybutów męskości jest owłosienie. Oczywiscie pielęgnowane i strzyzone ale na pewno nie depilowane.

Gość gość
@ gość dziś A za jaskiniowców jeszcze większy porządek był i proste zasady. Maczugą w łeb i do jaskini, bez żadnych randek itp :-D

Gość gość
20:48 Bo co bo facetowi rosnie owlosienie to jest to naturalne, no i po co golic? Kobiecie tez rosnie i jest to naturalne wiec tak samo moze powiedziec ze po co ma golic. I bedzie w lozku z facetem z nieogolonymi nogami ktore nie beda odrozniac sie od jego nog i powie ''nie chcesz dla mnie ogolic klaty i miejsc intymnych i pach'' to ja nog nie bede golic :) I co wy na to panowie?

Gość gość
Do dziś Co mają włosy do męskości. Mogę też napisać że włosy to jeden atrybut kobiecości po co kobiety się depilują.

Gość gość
rozsmieszyles/as tymi jaskiniowcami haha

Gość gość
@ gość dziś Pusi kobieta nie musi golić, to nawet dodaje jej seksapeal'u jak dla mnie. Byle z woda i mydłem nie była na bakier ;-)

Gość gość
20:51 A to my na to że to Wy macie podniecać nas. Poza tym jak i ty będziesz wydepilowana i ja to też nie będzie różnicy.

Gość gość
Borek jest calkiem ok. No moze troche za duzo solary. Ale ja wole mlodszych bo mam sama 24 lata.

Gość gość
Ci wydepilowani to tacy chłopcy, ładni ale chłopcy. Mężczyzna wygląda inaczej.

Gość gość
20:55 Ale kobiecie tez sie cos nalezy od zycia. A nie podniecac was i tylko was. A sama bedzie lezec****atrzec w sufit podczas stosunku bo bedzie sie brzydzic zarosnietej malpy. W koncu was zostawi i znajdzie sobie kogos kto bedzie spelnial jej oczekiwania i bedzie wygladem ja podniecal i bedzie jej dobrze :) No chyba ze mowisz o relacji typu sponsoring. To nawet 60 letni dziad z brzuchem do kolan znajdzie szczupla fit 19latke i ona nie bedzie narzekac :)

Gość gość
Wydepilowane kobiety wyglądają jak dziewczynki

Gość gość
Wydepilowana kobiety wyglądają jak dziewczynki ..... i o to chodzi, czym młodsza tym lepiej. A kobietę najbardziej podnieca kasa i władza faceta. Trudno uwierzyć że ktoś w rurkach ma władzę. :):).alvo sprawuje jakąś funkcję odpowiedzialna.

Gość gość
Ja mam 24 lata i w moim typie jest Maciej Kot. Oczywiscie mowilam to przy jednym grubszym koledze to stwierdzil ze wyglada jak lamus. Pewnie z zazdrosi.